Huur me in!

Jules-Communication

Follow us

Hi! Ik ben Julie

Geboren in Waregem. Blijven hangen in Gent. Ik hou van (gezond en) veel eten. Het liefst zou ik een hele dag door eten. Tegen taart zeg ik nooit nee. Ik sport om te eten en eet om te sporten! Ik hou van zon, zee en strand. Duidelijk een zomerkindje. Een eeuwige twijfelaar omdat kiezen altijd een beetje verliezen is. Maar dat komt evenzeer door mijn onzeker kantje. Ik ben niet de beste schrijfster ter wereld, ik maak niet de mooiste foto’s ooit, er zijn mensen die veel meer weten van gezond eten, van mode of sport of social media (de onderwerpen waar ik voornamelijk over schrijf). En toch zullen er mensen gelukkig worden van wat ik doe. Daar trek ik me dan maar aan op.

Ik ben nieuwsgierig. Ik wil alles weten en ik wil alles kunnen. Maar da’s vaak zo vermoeiend, want zo ben ik nooit 100% tevreden met mezelf. Ik vergelijk me echt teveel met andere mensen die het zogezegd allemaal beter voor elkaar hebben. Uiteindelijk draait het niet om wat je hebt bereikt in je leven dat telt, maar de mensen met wie je je leven gespendeerd hebt wat je gelukkig maakt. Het zijn de kleine dingen in het leven die het leven leuker maken. Mijn leven is niet perfect! Ik wil geen eenzijdig beeld scheppen dat ik alles in mijn leven voor elkaar heb. Ik geniet wel!

Ik was ooit zo streng voor mezelf dat het niet meer plezant was

Professioneel ben ik freelancer. Girlboss van mijn eigen leven! En ja ik vind het super leuk en beangstigend tegelijk. Mijn onzeker kantje heeft daar ongetwijfeld iets mee te maken. Maar ik weet wel dat ik fucking graag bezig ben met social media! En als je iets graag doet, dan komt het altijd goed. Daarom maak ik nu ook content voor bedrijven of ik beheer hun social media kanalen. Als je graag wil weten wat ik professioneel allemaal doe, kan je dat hier bekijken. Hier vind je dus leuke, gezonde én ongezonde keuken die iedereen kan klaarmaken. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren want we moeten elke dag leven alsof het onze laatste is!

Volg me op Instagram