Huur me in!

Jules-Communication

Follow us

Marathon #1 Barcelona 2014 … The days before the D-day

marathon barcelona

Marathon #1 Barcelona 2014 … The days before the D-day

collage marathon barcelona 14 beforeOp zondag 16 maart was het eindelijk zo ver !!! D-DAY en het moment waarop ik voor de eerste keer de legendarische afstand van 42,195 km ga afleggen. Ik niet alleen, mijn vriend loopt ook mee en dat is gewoon een super leuk gevoel om te weten dat ik er totaal niet alleen voor sta. De vraag is vooral of we al lopend over die eindmeet komen na 42,195 km hardlopen, want stukjes wandelen tijdens de marathon is voor mij absoluut niet geslaagd !!!!

Vrijdag zijn we in Barcelona aangekomen en sinds we daar aan het rondwandelen zijn, beseffen we dat deze marathon helemaal niet vlak is. Ik heb spijt. Spijt dat ik de afgelopen dagen toch redelijk wat gelopen heb (de week voor de marathon heb ik nog 3x korte stukjes gelopen) en ook vrijdag en zaterdag hebben we de hele dag rondgeslenderd in het stad. Ik had heel erg schrik dat ik plots blaren zou krijgen en daarom heb ik me een paar super gemakkelijke felroze Adidas sneakers gekocht. Ik heb ook spijt dat ik niet regelmatig heuveltrainingen gedaan heb en ook op mijn intervaltrainingen heb ik me te weinig gefocust.
IMG_2132 IMG_2145Maar aan spijt heb je niets. Helemaal niets. En dus probeer ik het allemaal wat positiever in te zien. We gaan die marathon rocken. NEE NEE NEE, en dan komen weer die twijfels …. Zullen we het samen halen of niet?
IMG_2169 IMG_2173En die tijd? Daar ga ik me voor de eerste maal helemaal niets van aantrekken. Ik ga nu al super tevreden zijn als ik die marathon gewoon kan uitlopen.
Ook mijn broer en zijn vriendin zijn mee gekomen om te supporteren!!! Vrijdag- en zaterdagavond zijn we uit eten gegaan. Zaterdagavond hadden we ons voorgenomen om op tijd terug naar het hotel te gaan zodat we zeker 8 uur slaap hadden, maar het werden er (maar) 6. Gelukkig stonden we toch fris aan de start hoor! Vol met twijfels, maar wel met een glimlach en zin om eraan te beginnen !!
IMG_2211Morgen lees je het vervolg van de echte D-day 🙂

Delen maar!
error
No Comments

Post A Comment