Huur me in!

Jules-Communication

Follow us

Basisrecept voor pompoenpuree en hapje met pompoen, walnoten en blauwe kaas op zuurdesembrood

Basisrecept voor pompoenpuree en hapje met pompoen, walnoten en blauwe kaas op zuurdesembrood

Dit basisrecept voor pompoenpuree is heel dankbaar, want je kan daar allerlei andere lekkere gerechten mee maken. Je hebt door dit simpel recept twee vliegen in één klap. Pompoenpuree op zichzelf is al heerlijk en van zo’n lekkere basis kan er dus eigenlijk niets meer mis gaan. Das zo gerecht waar ik super blij van word. Heel puur en eenvoudig. Dan besef je pas hoe lekker een pompoen wel niet is.

En ik kan je alvast verzekeren dat die geur van die pompoen echt zaaaaaaalig is als je hem recht uit de oven in de blender doet. Je voelt de herfst gezellig in je huis rondhangen. De geur vind ik bijna even zalig als appelcake met kaneel uit de oven. Dat is zo een heel sfeervolle, watertandende geur in huis. Het vruchtvlees van pompoen is lekker smeuïg en een beetje zoet. Ik vind het een top basis voor risotto of cake (deze receptjes volgen nog).
Met deze basis pompoenpuree gaan we een lekker aperitiefhapje maken. Bruschetta met pompoen, walnoten en blauwe kaas. Heerlijk herfstachtig.
pompoenpuree
pompoenpuree II
[yumprint-recipe id=’27’]
bruschetta pompoenpuree
Volg je me al op facebook, twitter, instagram en bloglovin

Delen maar!
error
Tags:
,
1 Comment
  • Manon
    Posted at 07:30h, 05 december Beantwoorden

    Oeh dit ziet er echt heerlijk uit! 🙂

Post A Comment