Huur me in!

Jules-Communication

Follow us

Bananen-aardbei softijs

bananen softijs

Bananen-aardbei softijs

Heerlijk gezond bananen-aardbei softijs die net zo smooth is als echt softijs. Ideaal als postworkout snack. Belangrijk is om na het sporten altijd een gezonde snack te nemen. Best iets met wat eiwitten, maar er mogen zeker ook wat koolhydraten in zitten. Dit homemade bananen-aardbei softijs is echt een prima keuze na het sporten. Je hebt enkel een goede blender nodig. Ik maak het met de thermomix, maar normaal lukt het ook met een keukenmachine of blender. Het enige wat je hoeft te doen is je fruit in de vriezer te leggen. Ik neem hiervoor diepvriesaardbeien. 

Ingrediënten voor 2 porties:

  • 1 banaan
  • 1/2 doosje diepgevroren aardbeien
  • 2 el yoghurt
  • enkele blaadjes munt

Bereiding:

  1. Doe alle ingrediënten in een keukenmachine of thermomix en mix tot je softijs hebt.
Delen maar!
error
1 Comment

Post A Comment