Huur me in!

Jules-Communication

Follow us

Zalmtartaar met Campina plattekaas

zalmtartaar

Zalmtartaar met Campina plattekaas

Koken met plattekaas is super eenvoudig. Ik maakte met de plattekaas van Campina eerder al deze rawfood plattekaastaart. Nu gaan we voor een makkelijk voorafje dat echt bij alle gelegenheden past. Zalmtartaar! Daar hou ik nu echt van. Een smaakbommetje door de vele kruiden. Met deze zalmtartaar proef je echt de lente op je bord. Op smaak gebracht met heel wat verse tuinkruiden zoals dille, platte peterselie en bieslook. Wat stukjes appel, radijsjes en avocado en afwerken met de volle plattekaas van Campina

Ingredi├źnten voor 4 personen

  • 200 g zalm, in blokjes
  • 1 bundel radijsjes, in fijne blokjes
  • 1/2 komkommer, zonder zaadjes, in blokjes
  • 1 appel, in blokjes
  • 1 avocado, in blokjes
  • dille, fijngehakt
  • platte peterselie, fijngehakt
  • bieslook, fijngehakt
  • olijfolie
  • peper en grof zout
  • 1 potje platte kaas van campina
  • sap + zeste van 1 citroen/limoen

Bereiding:

  1. Snij de komkommer, radijsjes, appel en avocado in blokjes. Doe in een mengschaal samen met de blokjes zalm, platte peterselie en dille. Werk af met zeste en sap van een limoen/citroen en olijfolie. Kruid met peper, grof zout. 
  2. Doe in een mengschaaltje de Campina platte kaas, de zeste en het sap van limoen/citroen, peper en grof zout. 
  3. Om te serveren gebruik ik metalen ringen en doe ik in elke ring wat schepjes van de zalmtartaar. Werk af met een toefje van de Campina platte kaas. 
Delen maar!
error
1 Comment
  • Hilde
    Posted at 18:45h, 26 mei Beantwoorden

    Dit was heerlijk, bedankt voor het recept!

Post A Comment