Huur me in!

Jules-Communication

Follow us

Carpaccio van vijgen, tomaten en feta

carpaccio van vijgen

Carpaccio van vijgen, tomaten en feta

Deze carpaccio van vijgen, tomaten en feta is geïnspireerd op een gerechtje van Pascale Naessens. Zij doet er geen schijfjes tomaat tussen, maar ik vind het net nog lekkerder met wat tomaatjes bij! Je kan het als voorgerecht of als lunch op tafel serveren. Zo eenvoudig en snel klaar waardoor ik het wel wekelijks op mijn menu zet. 

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 2 vijgen per persoon, in schijfjes
  • 2 tomaten, in schijfes
  • 1 pakje feta
  • 2 el pijnboompitten
  • Balsamico
  • Olijfolie
  • Peper en grof zout
  • 2 handjes rucola

Bereiding:

  1. Snij de tomaten en de vijgen in dunne plakjes.
  2. Neem een mooie schaal en schik er de plakjes vijgen en tomaatjes op.
  3. Verkruimel de feta over de carpaccio van vijgen en tomaten.
  4. Verdeel wat rucola in het midden. Werk af met pijnboompitten, olijfolie en balsamico.
Delen maar!
error
No Comments

Post A Comment