Huur me in!

Jules-Communication

Follow us

Gezond bananensoftijs met Canderel

bananensoftijs

Gezond bananensoftijs met Canderel

Dit receptje is misschien nog wat zomers, maar ijscrème kan ik echt altijd eten! Mijn favoriet? Dat zijn cornetto’s en speculoosijs 😜Maar goed, zelfs op herfstachtige dagen kan een koud ijsje me ook smaken. We gaan vandaag voor een gezonde variant met Canderelsuiker. Bananensoftijs. Eigenlijk kan het niet eenvoudiger. Banaan met yoghurt mixen en je hebt een heerlijke basis voor gezond ijs. De banaan zorgt voor dat smeuïg dik softijseffect. Voor Canderel heb ik dus een tijdje geleden dit receptje voor bananensoftijs ontwikkelt.

Ingrediënten voor 4 porties:

  • 6 bananen
  • 250 gr magere yoghurt
  • 1 el canderel Sugarly
  • Verse fruit om af te werken: zoals frambozen en bosbessen

Bereiding:

Snijd de bananen in schijfjes en leg ze in de diepvries.

Laat ze minimum 6 uur invriezen.

Doe de bananen samen met de yoghurt en de Canderel Sugarly Kristalkorrel in een keukenmachine tot een dik en glad mengsel ontstaat.

Laat even rusten in de vriezer, zo wordt het mengsel goed stevig.

Serveer het bananenijs met wat bosbessen en frambozen. Serveer met wat gehakte chocolade of noten als topping.

Delen maar!
error
No Comments

Post A Comment