About

Geboren in Waregem. Blijven hangen in Gent. Ik hou van (gezond en) veel eten. Ik woon samen met mijn vriend Frank en hond Jules. Het liefst zou ik een hele dag door eten. Tegen taart zeg ik nooit nee. Ik sport om te eten en eet om te sporten! Ik hou van zon, zee en strand. Duidelijk een zomerkindje. Een eeuwige twijfelaar omdat kiezen altijd een beetje verliezen is. Maar dat komt evenzeer door mijn onzeker kantje. Ik ben niet de beste schrijfster ter wereld, ik maak niet de mooiste foodfoto’s ooit, er zijn mensen die veel meer weten van gezond eten, van sport of social media. En toch geloof ik dat er mensen gelukkig worden van wat ik doe. Daar trek ik me aan op! 🙂 

Ik was ooit zo streng voor mezelf dat het niet meer plezant was

Ik eet voornamelijk gezond, maar wil mezelf ook niets ontzeggen. Een avond vol wijn, 3 stukken taart op zondag, een chocladekoek van bij de verse bakker, … Ik eet echt waar ik zin in heb maar sport wel om in balans te blijven. Genieten, dat moet je doen! Het leven is al kort genoeg. Vandaar mijn baseline “hungry for life“. Want ik wil iedereen heel veel honger bezorgen. “Honger” om gezond te eten, “honger” om te sporten, “honger” om alles uit het leven te halen. Maar ook “honger” om de beste versie van jezelf te worden. 

Ik ben van nature heel nieuwsgierig. Ik wil alles weten en ik wil alles kunnen. Maar da’s vaak zo vermoeiend, want zo ben ik nooit 100% tevreden met mezelf. Ik vergelijk me echt teveel met andere mensen die het zogezegd allemaal beter voor elkaar hebben. Ik hou mezelf soms veel te klein. Zou best al veel verder in mijn leven kunnen staan, mocht ik een tikkeltje meer zelfzeker zijn.

 

 

Uiteindelijk zijn het de mensen met wie je jouw tijd spendeert die je gelukkig moeten maken. Het zijn de kleine dingen in het leven die het leven leuker maken. Mijn leven is zeker niet alleen maar een feestje! Ik wil geen eenzijdig beeld scheppen dat ik alles in mijn leven voor elkaar heb. Maar zolang ik elke dag groei in wat ik doe en wie ik ben, ben ik best goed bezig.

 
Professioneel ben ik freelancer. Girlboss van mijn eigen leven! En ja ik vind het super leuk en beangstigend tegelijk. Mijn onzeker kantje heeft daar ongetwijfeld iets mee te maken. Maar door de blog heb ik beseft dat social media mijn ding is. Ondertussen heb ik al heel wat betaalde social media campagnes opgezet en kan ik jouw bedrijf of merk helpen op vlak van digitale marketing. Ik maak ook content voor bedrijven of ik beheer hun social media kanalen. Als je graag wil weten wat ik professioneel allemaal doe, kan je dat hier bekijken. 

Hier vind je dus leuke, gezonde én ongezonde keuken die iedereen kan klaarmaken. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren want we moeten elke dag leven alsof het onze laatste is!

Heb je een vraag? Wil je me iets zeggen?
Contacteer me gerust via Facebook, Instagram of e-mail.
Schrijf je vandaag nog in en ontvang inspiratie en motivatie om gezond en lekker te eten en genoeg te bewegen.