Huur me in!

Jules-Communication

Follow us

Onlangs kwamen mijn vriendinnen eten. Om de zoveel tijd doen we een etentje bij iemand thuis, wat altijd heel gezellig is. Dit keer serveerde ik deze ‘chili con carne’ ovenschotel. Ze waren hier super enthousiast over. Het is eens iets anders dan de klassieke stoofschotel. Ook vind ik het een...

Het dateert ergens van midden december dat ik jullie een aankondiging maakte van mijn nieuwe sportieve doelen. Tijd om even toe te lichten hoe de trainingen ondertussen al gevorderd zijn. Ik was gemotiveerd om aan mijn nieuwe uitdaging te beginnen. Helemaal nieuw is het natuurlijk niet, want ik heb al vaker...

We zijn 12 januari. Mijn laatste blogpost dateert van 2 januari! Bedoeling is echt om wekelijks te posten. Ik had 2 weken vakantie tijdens de Kerstvakantie en de eerste week opnieuw aan het werk, was druk! Zo druk dat ik geen tijd had om voor mezelf eten te maken. Laat...

Ik sprak op mijn Instagram onlangs over balansdagen. Dat zijn dagen waarop ik probeer minder te eten. Dan sla ik meestal één maaltijd over. Vaak doe ik dit na dagen waarop ik bijna de hele dag heb gegeten en gedronken. Die balansdagen zijn dus ideaal na een weekend ;-) Of...

2020…. ⭐ Het jaar dat ik 32 word ⭐ Het jaar dat ik mezelf professioneel meer ga laten zien ⭐Het jaar dat ik minder onzeker ga zijn over wat ik allemaal kan en doe ⭐Het jaar dat ik mijn record op de halve marathon ga lopen ⭐ Het jaar dat...

Djeeeezus! Moet dringend terug eigen receptjes bedenken, want het recept dat ik nu post, is opnieuw niet zelfbedacht. Alle credits voor dit aperitiefhapje met rauwe zalm, zeekraal en soja gaan naar As Cooked By Ginger. Eén van de simpelste hapjes om te maken, maar ooooo zooooo lekker! Zo puur! Voor...