Huur me in!

Jules-Communication

Follow us

Chicken ‘Tikka Masala’ is een wereldberoemd Indiaas gerecht waarvan heel wat verschillende versies bestaan. Toch hebben die bereidingen heel veel met elkaar gemeen. Chicken tikka masala marineer je altijd in een yoghurtsausje. Deze versie is geïnspireerd op een recept van Jeroen Meus. De kip wordt gemarineerd in een kruidige en romige...

Het is tijd voor een nieuw begin en daar hoort een nieuwe website bij en een nieuw stukje over mezelf. Mijn vorige about me pagina had ik zo'n 4 jaar geleden geschreven. Toen had ik net hapjesprinces op het web gesmeten. Ondertussen ben ik 29 en ziet mijn leven er...

Granola met griekse yoghurt! Love it! Echt een aanrader om dit ontbijt met granola, fruit en yoghurt eens te proberen. Je hebt met deze hoeveelheden ongeveer een volledige pot granola in jouw voorraad kast staan. Makkelijk voor een drukke ochtend. Het mooie is dat het niet alleen waanzinnig lekker is....

Het is alweer 2018! Elk jaar zeg ik het opnieuw: wat vliegt de tijd! Elk jaar zeg ik ook: wat een zalig jaar! Ook 2017 was opnieuw een jaar om nooit te vergeten! Als het leven leuk is, dan vliegt de tijd echt voorbij. Misschien vliegt de tijd ook altijd...

Ik ben op 30 juli 29 geworden! Tijd om nog even wat hoogtepunten en leuke momenten tijdens mijn 28e levensjaar met jullie te delen.  Vorig jaar werd ik 28 op een vrijdag. Verjaren op een vrijdag is altijd een dubbelfeest. Het werd echt een BDAY weekendparty met deze toppers. Die vrijdag...

Ik vond het vorig jaar al verschrikkelijk om 28 te worden. Gisteren werd ik 29! Ik vind het eerlijk gezegd nog erger, omdat het zo dicht bij de dertig ligt. Alhoewel er tussen 27, 28, 29 of 30 niet zo veel verschil is. Dus denk ik na waarom ik 29...