Nieuwe blog! Terug klaar om te inspireren met nieuwe gezonde receptjes

Nieuwe blog! Terug klaar om te inspireren met nieuwe gezonde receptjes

Ik ben terug met een nieuwe layout voor de blog en dus meer gezonde receptjes! Al durf ik het niet te hard roepen. Een grote aankondiging wil ik er ook niet van maken, maar ik heb er ongelofelijk veel zin in om terug gezonde receptjes te posten. Een tijdje geleden deed ik ook al eens zo een aankondiging, dus ik wil voorzichtig blijven.

Ik vind het fijn om dingen te delen. Om stukjes uit mijn leven te vertellen. Om gezonde receptjes met jullie te delen. En evenzeer om mijn creatieve skills zoals fotograferen beter te ontwikkelen.

Vorig jaar ben ik verhuisd van Gent naar Gijzenzele. De keuken was ongeveer het enige wat me in dit huis boeide. Ondertussen is het hele huis aangepakt en voel ik me hier echt thuis! Ik woon hier met Frank en mijn schattig hondje Jules (die eigenlijk Frank zijn hond is, maar ondertussen ook een beetje het mijne 😉 )

Sinds ik hier woon, kan ik niet zeggen dat ik veel heb geëxperimenteerd met nieuwe receptjes. Het is gewoon altijd zo druk. Mijn werk slorpt me soms helemaal op. En Frank natuurlijk ook, al gaat hij dit niet graag horen. Ik kies hier uiteraard wel zelf voor maar ik vind het wel fijn om dingen samen te kunnen doen. Onze agenda verschilt echt zoveel. Weekends staan in teken van voetbal, waardoor het niet altijd makkelijk is om een evenwicht te vinden in leuke dingen samen doen (al kan ik niet klagen, wij doen eigenlijk best wel veel samen).

’s Avonds kies ik er al snel voor om samen een serietje te kijken in de zetel i.p.v. receptjes uit te typen of ik moet nog doorwerken voor één van mijn klanten. Eten moet ook altijd snel gaan. Na het werk ga ik altijd sporten. Ondertussen kookt Frank meestal. Zalig hoor. Douchen en ik kon mijn beentjes onder tafel schuiven. Dan wou ik ook niet meer lastig doen en foto’s nemen.

Zelfstandig zijn, heeft er ook voor gezorgd dat al mijn vrije tijd naar andere zaken gaat. Je bent echt nooit klaar. Ik legde mezelf enorm veel druk op. Daarnaast ging ik ook op zoek naar wie ik als persoon ben. Wie ben ik en hoe vul ik dat in op de blog? Hoe kan mijn blog een verlengde worden van mijn professionele dienstverlening? Allemaal vragen waar ik zelf eerst een goed antwoord op moest vinden.

Ik heb mijn baseline aangepast van ‘Don’t eat less, eat better’ naar ‘Hungry for life’. Hapjesprinses kon ik niet meer veranderen. Wel heb ik het woord helemaal Nederlands gemaakt. Dat betekent ook een nieuwe url. Traffic zal sowieso deels verloren gaan, maar trouwe volgers zullen me nog steeds blijven opzoeken hoop ik 🙂 Ondertussen noemen al mijn vrienden me ook “hapje”. Dus van die naam kon ik niet meer af. En ergens past die ook wel bij mij. Dus Hapjesprinses mag blijven bestaan.

“Hungry for life” is ook heel bewust gekozen, omdat ik vooral wil genieten! Happy zijn en fun beleven. Feestjes, etentjes, drankjes, hard werken, veel sporten en balans! Daar draait het om. Ook hier op de blog. Receptjes moeten eenvoudig zijn. Voor iedereen die net zoals ik een druk leven heeft en toch gezond wil koken, maar daarin ook niet wil overdrijven. Genieten blijft voorop staan!

Mijn website heb ik helemaal zelf gemaakt. Wat me wel echt een goed gevoel heeft. Laat maar weten wat nog beter kan en wat ik misschien beter moet aanpassen 🙂 Dat kan via de comments, instagram of via mail 😉

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe berichtjes?

Schrijf je dan nu in op mijn mailinglijst!

No Comments

Post A Comment