Huur me in!

Jules-Communication

Follow us

In opdracht: huur me in!

Als freelancer kan je me inhuren voor het schrijven of maken van content voor je social media of blog of het beheer van je social media kanalen. Artikelen, recepten, advertentieteksten die betrekking hebben op gezondheid, eten, voeding en sporten zijn helemaal mijn ding. 

Beheer social media + advertising

Of je nu een klein of groot bedrijf hebt, communicatie met uw klanten via social media is belangrijker dan ooit. Maar in een wereld van followers, tagging, trending topics, hashtags, PR, likes en shares ben jij misschien niet helemaal thuis? Ik weet uit ervaring hoe tijdrovend dit allemaal kan zijn. Daarom help ik je graag bij het beheer van je social media kanalen. Neem contact met me op voor meer informatie.

Julie Van Weehaeghe, gent Mei 2017 ©Thomas Vanhaute

Adverteren

Het is mogelijk om op mijn blog een advertentie te plaatsen. Neem contact met op op via dit contactformulier. Op mijn blog staan regelmatig reviews over kookboeken, keukengerei, producten en lekkernijen. Een review is een artikel met informatie over het product, de achtergrond, de smaak en een recensie. Ik test het, proef het, fotografeer het en geef mijn mening. Wilt u uw product onder de aandacht brengen, stuur mij dan een email of stuur mij vrijblijvend enkele producten toe. Uiteraard moeten de producten samenhangen met het thema van deze blog, liefst healthy en sporty!

Schrijven in opdracht

Schrijven doe ik graag. Ik schrijf graag verhalen over eten en mijn herinneringen en associaties met eten. Eten is voor mij meestal een verhaal. Het hangt samen met een bepaalde sfeer of gezelligheid. Je kan me inhuren voor het schrijven van recepten, culinaire producten en andere teksten over eten of gerelateerde onderwerpen.

Receptontwikkeling

Met liefde voor puur en echt goed eten kan ik voor uw bedrijf/product een recept + fotografie maken. Dit kunnen we gebruiken om promotie te doen via mijn blog, jouw bedrijf en sociale media.  
[contact-form-7 404 "Not Found"]