Dit was mijn 28

Wil je meer receptjes in je mailbox? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en krijg wekelijks een recept + voedingstips in je mailbox!

Julie is voedingscoach bij Nutrimedicine en eet zoveel mogelijk plantaardig en gezond. Ik creรซer gezonde en plant-based recepten. Daarnaast help ik bedrijven en andere ondernemers met hun digitale marketing. Ik woon in de buurt van Gent en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten. Daarom is de baseline van de blog ook "Hungry for Life". Ik wil iedereen heel veel honger bezorgen. โ€œHongerโ€ om gezond te eten, โ€œhongerโ€ om te sporten, โ€œhongerโ€ om alles uit het leven te halen. Maar ook โ€œhongerโ€ om de beste versie van jezelf te worden. Ik hoop dat ik jou kan inspireren om van gezond eten een feestje te maken. Volg me op Instagram, Facebook en Pinterest, of lees hier meer over mij.

  1. Evi schreef:

    Leuk overzicht, jij hebt er een topjaar opzitten! ๐Ÿ˜€ Op naar een nog beter nieuw jaar!

  2. julie schreef:

    Geniet van je laatste jaartje als twintiger, maar onthou: na de grens van 30 ben je nog altijd dezelfde en kan je nog altijd even zot doen en het feestbeest uithangen als toen je twintiger was hoor, geen probleem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *