Dit was mijn 28

Dit was mijn 28

Ik ben op 30 juli 29 geworden! Tijd om nog even wat hoogtepunten en leuke momenten tijdens mijn 28e levensjaar met jullie te delen. 

Vorig jaar werd ik 28 op een vrijdag. Verjaren op een vrijdag is altijd een dubbelfeest. Het werd echt een BDAY weekendparty met deze toppers. Die vrijdag in 2016 ging ik eten en erna vieren in cafΓ© de Susnet in Gent. Zaterdag was ik echt jarig en organiseerde ik een feestje bij mijn ouders thuis en zondag was het Gandtourage. Oh, en kijk wie vorig jaar ook al in mijn bday weekend tegen het lijf liep my Mister Tank waarmee ik sinds oktober een koppel vorm. Ik had het toen nog helemaal niet in de mot dat hij mijn lief zou worden πŸ˜‰

De rest van de zomer volgden nog veel feestjes. WCD, verjaardagen, gewoon spontane uitjes, … Ik leefde een beetje in één grote party! 

En uiteraard heel wat lekker eten en enorm veel kilometers bij in mijn Nike Running App πŸ˜‰

Ik ging ook naar Parijs voor Vittel samen met Karola’s Kitchen! En één van de leukste events was het evenement van Alpro Soja in de Plantentuin in Meise. Man, wat at ik daar lekker! 

Ook de langste tafel van Balls en Glory in Antwerpen was best leuk om aanwezig te zijn! 

En ik beslis om eens op date te gaan met Mister Tank πŸ˜‰ Hij nam me mee bij Pepe’s en dat was het begin van iets heel moois en het einde van mijn vrijgezellenleven. 

Ik ging naar de gekste babyborrel ooit! Met Regi als DJ en beleefde een geweldige party! Sommige feestjes blijven je voor altijd bij en dit is er zo eentje πŸ˜‰

Ik probeer het eerst nog wat te ontkennen, maar kan er niet meer omheen … Helemaal verliefd. Nog steeds πŸ˜‰

En dus ging ik voor het eerst naar de voetbal kijken! Zulte-Waregem – Anderlecht. Ervoor ging ik brunchen bij Simon Saeys en erna vertrok ik met Charlotte naar mijn eerste voetbalwedstrijd. Mijn vriend zat toen zoals altijd op de bank als 2e keeper van Anderlecht en ik wou – zoals een goede vriendin doet – wat interesse tonen in zijn job. Uiteraard vond ik het wel spijtig ik hem nooit Γ©cht aan het werk zou zien. Waregem leek me een ideale wedstrijd omdat het in mijn geboortestad was. Anderlecht verloor en erna ging ik bij mijn ouders langs om uit te leggen waarom ik plots naar een voetbalwedstrijd ging kijken … πŸ˜‰ 

En sinds die wedstrijd na Zulte-Waregem, staat my mister Tank terug in de goal πŸ˜‰ Vanaf dat moment mis ik zo goed als geen enkele wedstrijd en zit ik om de 14 dagen in de tribune van Anderlecht. 

Kerstmis. We vieren het bij mijn ouders in Waregem. Mister T. en ik maken het eten klaar. Perfect teamwerk. Oudejaar vieren we bij vrienden van Frank. 

Voor de rest gaat mijn leven zijn gangetje met drukke werkweken en nog veel drukkere weekends vol feest, lekker eten en veel sport. Frank kan in het weekend zelden met me mee door de voetbal, maar gelukkig vangen mijn vriendinnen me maar al te graag op πŸ˜‰

Een paar keer ga ik ook ’s morgens rennen voor ik ga werken. Niets beters dan dat want ’s morgens lopen voor je ontbijt is goed voor de vetverbranding en je dag is stukken langer. Na het werk hoef je al niet meer te sporten en kan je gewoon leuk iets anders gaan doen πŸ˜‰ 

Het Gala van de Gouden Schoen. Ik was die dag een beetje ziek en voelde me niet echt goed om op de rode loper te gaan staan. Mijne vent heeft daar sowieso al geen zin in … Hoe minder foto’s, hoe liever hij het heeft.

Vrij weekend! We gaan voor de tweede keer samen eten bij Pepe’s, zijn lievelingsrestaurant en ondertussen ook wel een beetje het mijne πŸ˜‰ Heerlijk eten en de sfeer is altijd super los en gezellig! We blijven overnachten in Hasselt en ’t was gewoon een topweekend! 

Het wordt lente! Ik beslis om mijn haar wat blonder te doen … 

… en het is ook eens tijd voor een nieuwe bril πŸ™‚

In april kwam Ed Sheeran naar ons land. Ik vind zien muziek en vooral zijn laatste nummer echt top. Super leuk concert.
 Pasen met mijn ouders aan de kust. ’s Morgens 17 kilometer rennen aan de zee en erna genieten van een heerlijke paasbrunch.

Voor newsmonkey mag ik opnames doen voor hun nieuwe facebookpagina over eten. Ondertussen werk ik bij AB, een reclamebureau in Waregem als Content Creator. 

In het weekend van 1 mei, ga met goeie vrienden een weekendje naar Spanje! 2 koppels en ik. Frank moet voetballen, dus helaas kan hij nooit mee in het weekend. Was een topweekend! Gezellig en dik feest! Er wordt gesport, in de zon gelegen, lekker gegeten en uiteraard ook veel gedronken πŸ™‚ 

Ik doe een fotoshoot voor een rubriek in Flair ‘Must Follow’.

De titel komt steeds dichter. Kan Anderlecht het waarmaken? Ik hoop het zo hard! Het zou dubbel zo mooi zijn. De come-back van mijn ventje die Anderlecht de titel helpt bezorgen? Het kon al een paar keer gebeurd zijn, maar uiteindelijk is het nog wachten tot de voorlaatste wedstrijd. En ik verlang ook zo hard naar vakantie met ons twee! Dat het seizoen maar snel voorbij is.

Anderlecht speelt hun voorlaatste wedstrijd op Charleroi. Ik heb er eigenlijk niet zo bij stilgestaan dat die wedstrijd de kampioenviering van Anderlecht kon zijn. Ik zat die dag op AA Gent met vriendinnen. De Ghelamco Arena is ook stukken leuker dan het stadion van Anderlecht. Alleen al omdat we daar cava in de tribune kunnen drinken.

Ik zie geen minuut van die wedstrijd, want zit vol spanning en met mijn gedachten bij mijn vriend. Constant zit ik de wedstrijd van Anderlecht op mijn gsm te volgen en dan gebeurt het  …  ANDERLECHT IS KAMPIOEN!!!!! Ik flip, ben zo blij als een klein kind! Ik wil zo snel mogelijk weg uit de Ghelamco Arena en vertrek samen met vrienden van Frank naar het stadion van Anderlecht. Eens daar toegekomen, is het nog even wachten tot de spelers toekomen! Het wordt een kort nachtje want ik moet werken de volgende dag … 

Wat een nacht! Wat een weekend! Ik heb geluk met mijn werkgever AB want die zeiden me als ze kampioen spelen, hoef je hier niet te zijn om 8 uur hoor πŸ˜‰ Het werd een feestje! Mijn vriend bleef heel dat weekend zo euforisch. Geen houden aan … de zot! Maar ik was ook zo gelukkig! Voor hem … Zalig dat we zijn eerste titel samen mochten meemaken. Donderdag kampioen, vrijdagavond stond een etentje met de ploeg op het programma en zaterdag was mister T. nog steeds euforisch van alle emoties. Het was druk geweest en er stond zondag nog 1 wedstrijd op het programma. Hij ging slapen en ik ging verder feesten. Het werd een legendarische avond met één van mijn goeie vriendinnen Kim. Als ik aan die nacht terugdenk … begin ik spontaan terug te lachen. Ook zo’n avond om nooit te vergeten πŸ˜‰


Zondag is de laatste wedstrijd van het seizoen! Ik ga kijken met Kim, een vriendin. En ’s avonds gaan we naar CarrΓ©. Weer kampioenviering! Again πŸ™‚ Mijn verlof kan beginnen. 

Gala van de profvoetballer van het jaar. Hij moest er naartoe want My Mister Tank was genomineerd voor keeper van het jaar. Ik voelde me die dag echt stukken beter dan op de Gouden Schoen en genoot toen toch meer dan op de Gouden Schoen.

De week erna stond Frank zijn rugoperatie gepland. De eerste week van mijn vakantie bestond dus vooral uit pendelen tussen Gent en het ziekenhuis in Antwerpen. Niet zo fijn, maar gelukkig konden we binnenkort op vakantie vertrekken. 
Ibiza is calling! Ons eerste vakantie samen en ’t was plezant! Rust, lekker eten en rosΓ© en gin-tonic πŸ˜‰ 

Na mijn vakantie opnieuw veel leuke momenten, veel feest en lekker eten πŸ™‚ Ik stop met werken bij Newsmonkey, maar blijf bij AB werken en vanaf augustus doe ik een tijdelijke opdracht bij Unizo op de Marketing Communicatiedienst. Dat betekent dat ik nu dus iets meer vrije tijd heb. Zalig genieten! Alles mag, niets moet πŸ˜‰


Nu ik terug wat meer tijd heb, probeer ik opnieuw beter voor mezelf te zorgen. Terug meer zelf koken en geen kant-en-klare maaltijden in de micro steken. Het is niet altijd evident om gezond eten, werk en sport te kunnen combineren. Mijn vriend is altijd veel vroeger thuis en dan maakt hij gelukkig altijd wel iets gezonds klaar voor mij. Maar ik mis het koken ook enorm. Nu ik eventjes minder werk tijdens de zomer, probeer ik wat beter op mijn voeding te letten. En ik krijg leuke kledij van Adidas. Deze sportbh en runlegging van de Warpknit collectie zitten me prima.

Healthy pancakes met rode vruchten zijn mijn favoriet ontbijt geworden. Binnenkort zet ik hier nog eens het recept online.


Begin van de zomervakantie start met Rock Werchter.

Ik test de maaltijdbox van Hello Fresh uit en heb terug wat meer tijd om te koken en voor mezelf te zorgen. Want als ik het zo druk heb op het werk, let ik soms te weinig op mijn voeding. Ik sta ook in flair in de rubriek ‘Must Follow’!

Hypodream met Eveline, een jeugdvriendin die ik al sinds mijn 15 jaar ken! Das bijna de helft van mijn leven! 

De Gentse Feesten in Gent zijn ook weer leuk!

Tomorrowland! Da’s mij hoogtepunt van het jaar. Mijn vriendinnen en ik laten ons schminken door een make-up artiste. 

En bam! Ik ben 29 … Samen met goede vrienden en helaas terug zonder mijn ventje vier ik mijn 29e verjaardag. Als ik al die herinneringen zo opnieuw bekijk, denk ik dat ik mezelf heel gelukkig mag prijzen. Je kunt jezelf altijd vergelijken met mensen die nog mooiere reizen maken, nog meer bereiken, nog meer doen! Maar ik denk dat ik heel blij mag zijn met alle mogelijkheden en bijzondere dingen die ik het afgelopen jaar heb gedaan! Ik ben zot gelukkig met mijn vrienden. Mijn vriend is het beste dat me dit jaar is kunnen overkomen en ik ben vooral heel blij dat zijn grote droom is vervulling is gegaan. Anderlecht kampioen! 
Al mijn verhalen kan je ook via mijn IG Hapjesprincess volgen πŸ˜‰ 

Tags:
2 Comments
  • Evi
    Posted at 19:59h, 05 augustus Beantwoorden

    Leuk overzicht, jij hebt er een topjaar opzitten! πŸ˜€ Op naar een nog beter nieuw jaar!

  • julie
    Posted at 09:13h, 08 augustus Beantwoorden

    Geniet van je laatste jaartje als twintiger, maar onthou: na de grens van 30 ben je nog altijd dezelfde en kan je nog altijd even zot doen en het feestbeest uithangen als toen je twintiger was hoor, geen probleem!

Post A Comment