Hello 2018

Hello 2018

Het is alweer 2018! Elk jaar zeg ik het opnieuw: wat vliegt de tijd! Elk jaar zeg ik ook: wat een zalig jaar! Ook 2017 was opnieuw een jaar om nooit te vergeten! Als het leven leuk is, dan vliegt de tijd echt voorbij. Misschien vliegt de tijd ook altijd zo hard voorbij omdat we onszelf voorbij aan het hollen zijn? Achteruit kijken heb ik in deze blogpost al eens gedaan, dus nu is het tijd om vooruit te kijken.

Mijn grootste uitdaging voor 2018 is om te gaan samenwonen met mijn vriend. Ik noem het een uitdaging omdat het voor mij al een gans jaar een issue is. Ik woon al 5 jaar in het centrum van Gent en heb een super leuk en gezellig appartement. Niet eenvoudig om dit allemaal achter te laten voor een huis in Gijzenzele, waar ik me eigenlijk een lange tijd niet echt thuis heb gevoeld. Gelukkig is dat al veel beter geworden dus ik weet wel dat het wel echt goed komt eens ik daar woon. Nu is het gewoon een kwestie van gewoon doen en niet te veel over na te denken! En dan alles wat huiselijker en gezelliger te maken! Ik hoop dat ik er dan terug meer tijd en structuur voor in de plaats krijg. Zo niet samenwonen heeft toch wel meer nadelen dan voordelen vind ik. Je moet constant met elkaar afspreken. Het laatste jaar was er op die manier weinig structuur in mijn leven. Enorm vermoeiend. Ik had/heb het gevoel dat ik constant achter de feiten aanhol. Het gaf me veel stress. Dus ik hoop vooral om meer rust in de plaats te krijgen en terug een plekje te hebben waar ik me echt helemaal thuis kan voelen. Na een dag op kantoor, snak je ’s avonds toch vooral naar rust. Da’s waarschijnlijk ook één van de redenen waarom ik mijn blog zo verwaarloosd heb. Ik kon het niet meer opbrengen om te koken omdat mij hoofd vol zat met andere dingen. Terug meer structuur zou mezelf dus wel goed doen Zowel met eten als sporten en met het plannen van opdrachten zodat ik meer rust in mezelf kan vinden. Ik merk dat ik me de laatste maanden – zeker op vlak van voeding – een beetje heb laten gaan. Ook moet ik eens stoppen met zo onzeker te zijn. Ik twijfel soms zo hard aan mezelf en eigenlijk is dat voor niets nodig, want ik ben toch gewoon goed zoals ik ben! Ook dat idee geeft me stress in mijn hoofd. Loslaten is echt iets wat ik in 2018 moet doen! 
Op zakelijk gebied wil ik dan meer naar buiten komen met mijn werk. Wat eigenlijk weet niemand wat ik echt doe. Ik ben freelancer! Dus je kan me inhuren voor allerlei content creation voor social media. Als jij een facebook of instagram pagina hebt en je hebt daar zelf geen tijd voor, kan ik dat voor jou onderhouden. Ook facebookadvertising heeft geen geheimen voor me. Wil jij graag adverteren op social? Dan kan ik je daarbij zeker helpen. Ik wil ook graag minder nadenken en meer doen! 
hello2018
Nu ik mijn hart hier even heb gelucht, hoop ik dat jullie allemaal een goede start van 2018 hebben genomen. Hopelijk met genoeg champagne en veel eten!! Fijn 2018! Wat zijn jouw wensen voor 2018?

No Comments

Post A Comment