Vitaal in body & mind: 7 tips

vitaal in body & mind

Vitaal in body & mind: 7 tips

Ik heb super leuk nieuws.

​Je kan vanaf nu terecht bij Nutrimedicine voor (medisch) voedingsadvies. Ik heb mijn activiteiten bij mijn vorige werkgever heel drastisch verminderd, waardoor ik opnieuw tijd heb om mijn marketingactiviteiten ergens anders in te zetten.

En hoe leuk is het dat ik dat vandaag mag doen voor een voedingsclinic? Een bedrijf waar mijn hart ligt.

​​Zelf heb ik een heel lange weg afgelegd op vlak van voeding. Eindelijk kan ik zeggen dat mijn balans met voeding & beweging helemaal oké is. Daarin heeft mijn mindset een heel belangrijke rol gespeeld.

​Ik eet volgens mijn eigen overtuigingen, maar dat is best een lang proces geweest. Ik eet voornamelijk gezond, maar daar hoort ook genieten bij. Ik laat mezelf toe om te zondigen. Om af en toe alcohol te drinken, pizza te eten of een lekker dessertje.

​Ik ben geen diëtiste, maar heb dit stiekem altijd willen studeren. Uiteindelijk heb ik wel een aantal opleidingen gevolgd over voeding. Noem me dus een ervaringsdeskundige met enkele basic opleidingen. En vandaag kan ik onder de vleugels van een erkend diëtiste en biomedicus werken. Al is het voorlopig voor de content en marketing 🤗

​Een aantal jaar geleden zat mijn balans helemaal niet goed. Ik was te fanatiek bezig met gezond eten. De dag dat ik het allemaal los heb kunnen laten, is er een nieuwe wereld voor me open gegaan. Dat klinkt misschien heel extreem, maar ik ben oprecht veel gelukkiger nu dan vroeger.

​Ik denk minder na. Ik ben minder streng voor mezelf. Ik geniet meer van het leven. Ik leef veel meer in het nu.

​Vooral dat laatste voelt echt bevrijdend.

​Minder streng zijn voor jezelf. Dat geeft enorm veel rust, opluchting en voldoening.

​Ik kan mezelf dus wel eens laten gaan zonder schuldgevoel. De volgende dag ga ik niet onmiddellijk de nood voelen om op de weegschaal te staan. Eigenlijk voel ik die nood nooit meer. Gezond zijn zonder weegschaal. Daarin is jouw mindset zo belangrijk!

​Ik vind gewicht niet belangrijk. Want wat zegt dat cijfertje over jou?

​Dat zegt toch niets over jouw geluksgevoel? Over de kwaliteit van het leven?

Ik plak liever daar cijfertjes op. Want ik geloof oprecht dat als je beter voelt in je hoofd, je voedings- en bewegingspatroon ook mee gaat volgen.

​Ben jij blij met je eetpatroon? Of zou je hier wel hulp mee kunnen gebruiken? Volg Nutrimedicine op Instagram voor meer tips & advies.

 

Ontdek alvast deze mini-gids met meer tips voor vitaliteit in body & mind.

Download onze gratis gids

    We respect your privacy. Unsubscribe at anytime.
    No Comments

    Post A Comment