Wat mijn baseline “Hungry for Life” voor mij betekent

Wil je meer receptjes in je mailbox? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en krijg wekelijks een recept + voedingstips in je mailbox!

Julie is voedingscoach bij Nutrimedicine en eet zoveel mogelijk plantaardig en gezond. Ik creëer gezonde en plant-based recepten. Daarnaast help ik bedrijven en andere ondernemers met hun digitale marketing. Ik woon in de buurt van Gent en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten. Daarom is de baseline van de blog ook "Hungry for Life". Ik wil iedereen heel veel honger bezorgen. “Honger” om gezond te eten, “honger” om te sporten, “honger” om alles uit het leven te halen. Maar ook “honger” om de beste versie van jezelf te worden. Ik hoop dat ik jou kan inspireren om van gezond eten een feestje te maken. Volg me op Instagram, Facebook en Pinterest, of lees hier meer over mij.

  1. Sofie Pollet schreef:

    ik ben grote fan van jouw blog, je werkt heel inspirerend voor mij en ook al veel van je receptjes uitgeprobeerd die ondertussen vaste waarde geworden zijn . Jouw loop doel ga ik niet nastreven maar voor mij betekent ook lopen rust in mijn hoofd en lichaam. Veel succes met je blog en met het behalen van je doelen! Nog een vraagje, ooit postte je iets over pod casts en toen kreeg je een aantal pod cast voorstellen van je lezers, ik vind die post niet meer terug. Waar kan ik dit ergens terug lezen?

  2. Hapjes Prinses schreef:

    Dag Sofie

    Sorry voor mijn laat antwoord. Bedankt voor jouw opmerking. Doet me veel plezier.
    Nu vraag je me iets 🙂 Ik ga zoeken in mijn stories of ik die nog terug vind. Werk en Leven is een goeie podcast. Cut the crap. Elke dag vakantie. 50koffies. De meeloper. Dat zijn wel een aantal aanraders 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *