Wat mijn baseline “Hungry for Life” voor mij betekent

hungry for life

Wat mijn baseline “Hungry for Life” voor mij betekent

Bij de lancering van mijn nieuwe website en daarmee ook aankondiging dat ik de blog nieuw leven in zou blazen, had ik mijn baseline aangepast naar “Hungry for Life”. Dit deed ik met één bepaald doel: de blog meer persoonlijkheid geven. Op die manier zou ik meer kunnen delen over mezelf, meer kunnen schrijven over lifestyle en mijn persoonlijke
levenspad. In de toekomst wil ik niet alleen nog focussen op receptjes, maar neem ik jullie graag mee op mijn zoektocht. Mijn zoektocht in het leven, want ik geloof dat iedereen graag een betere versie van zichzelf wordt en daar best wat inspiratie voor kan gebruiken. 

Sinds ik de blog opnieuw gelanceerd heb, is het mijn bedoeling om ook meer inhoudelijk te schrijven. Op dit moment bestaat de blog enkel uit recepten en een heel klein beetje informatie over sporten, maar ik wil meer. Ook in het leven ben ik op zoek naar meer. Ik wil elke dag een betere versie van mezelf worden. Ik wil groeien als persoon, als lief, als werknemer, als ondernemer, … Op alle vlakken ben ik op zoek. Op zoek naar mezelf, op zoek naar meer, op zoek naar nieuwe inzichten, op zoek naar nieuwe dingen, …

Ik merk ook dat persoonlijke foto’s op mijn Instagram het veel beter doen dan mijn receptenfoto’s, dus een reden te meer om me hier op de blog ook te wagen aan wat meer openheid, andere insteken, nieuwe artikelen, … Ik wil van mijn blog Hapjesprinses een veel persoonlijker verhaal maken dan wat het nu is.

Laat ons beginnen met wat mijn baseline “Hungry for Life” voor mij betekent:

 • Ik wil nieuwe dingen ontdekken, lezen, zien, testen, …
 • Ik wil elke dag een betere versie van mezelf worden en daar ook elke dag aan werken. Dat doe ik door mezelf genoeg in vraag te stellen, even stil te staan bij dingen die ik beter had kunnen doen en hoe ik ze in de toekomst anders kan aanpakken. Maar dit vooral niet te lang. Laat dingen los want het mag nooit piekeren worden.
 • Beter worden in wat ik doe. Ik wil een betere ondernemer worden, ik wil beter worden in mijn job als marketeer en ben bereid om daarin te investeren en opleidingen te volgen. Daarnaast vind ik investeren in personal development ook belangrijk.
  Sporten is leven. Ik eet om te lopen en loop om te eten.
  Ik wil genieten van onverwachte dingen.
  Ik wil vakantie nemen zoveel ik wil.
 • Sporten is leven. Ik eet om te lopen en loop om te eten.
 • Ik hou van eten en wil mezelf niets ontzeggen.
 • Elke dag eten waar ik zin in heb.
 • Leven is genieten. Ik hoef niet elke dag megaaaa gezond bezig te zijn. Af en toe een goed glas cava, of ja het durft ook wel eens een fles te zijn 😜 is echt toegelaten.

Wat betekent “Hungry for life” voor jou? Kan jij het lijstje nog meer aanvullen?

2 Comments
 • Sofie Pollet
  Posted at 09:36h, 02 maart Beantwoorden

  ik ben grote fan van jouw blog, je werkt heel inspirerend voor mij en ook al veel van je receptjes uitgeprobeerd die ondertussen vaste waarde geworden zijn . Jouw loop doel ga ik niet nastreven maar voor mij betekent ook lopen rust in mijn hoofd en lichaam. Veel succes met je blog en met het behalen van je doelen! Nog een vraagje, ooit postte je iets over pod casts en toen kreeg je een aantal pod cast voorstellen van je lezers, ik vind die post niet meer terug. Waar kan ik dit ergens terug lezen?

 • Hapjes Prinses
  Posted at 10:30h, 02 april Beantwoorden

  Dag Sofie

  Sorry voor mijn laat antwoord. Bedankt voor jouw opmerking. Doet me veel plezier.
  Nu vraag je me iets 🙂 Ik ga zoeken in mijn stories of ik die nog terug vind. Werk en Leven is een goeie podcast. Cut the crap. Elke dag vakantie. 50koffies. De meeloper. Dat zijn wel een aantal aanraders 🙂

Post A Comment