… Maar dan zonder pasta. Het is een heerlijke ovenschotel met laagjes aubergines, ricotta en mozzarella. En weet je wat zo leuk is aan dit gerechtje? Het is met zoveel liefde gemaakt! Maar serieus he. Al mijn gerechtjes zijn uiteraard met liefde gemaakt, maar dit nog net iets meer 😉
Deze auberginelasagne was echt voor iemand in het bijzonder. Het was zelfs een risico om deze auberginelasagne te serveren, want hij is eerder verlekkerd op vlees, pasta, roomsaus, rijst … echte boerenkost en de typisch Franse keuken dus. En dan kwam ik af met een vegetarisch gerechtje zonder vlees en zonder pasta!!
Er zaten wel schijfjes champigons tussen en dat geeft wel een wat vlezig effect, maar het is natuurlijk niet hetzelfde. Maar missie geslaagd hoor: hij vond het zalig en sindsdien mag ik wel zeggen dat ik er een fan bij heb 😉 En ik schaam me dood, in die twee maand dat ik hem ken, is deze auberginelasagne dus het enigste ik voor hem heb gemaakt!
Sinds ik Mister B. ken, sta ik eerlijk gezegd nog minder in mijn keuken. De laatste tijd was het al veel moeilijker om tijd te vinden om elke avond te koken. Gewoon omdat ik na het werk meestal ging sporten. De liefde gaat echt wel door de maag vind ik, want de rollen zijn nu omgedraaid.
Mister B. kookt meestal voor mij! Heb ik geluk zeg! Ik kan na mijn werk gaan sporten, bezweet thuiskomen en dan staat daar een bordje lekker eten op mij te wachten gemaakt door Mister B. himself. Wij zijn op vlak van eten echt wel tegenpolen. Maar die afwisseling in mijn eten is best leuk.
Zolang hij maar blijft openstaan om mijn gerechtjes te proeven, vind ik het allemaal goed. Ik kijk nu al uit naar het moment ik hem terug iets typisch van mezelf kan voorschotelen. Want ik mis het kokkerellen zo!
Julie is voedingscoach bij Nutrimedicine en eet zoveel mogelijk plantaardig en gezond. Ik creëer gezonde en plant-based recepten. Daarnaast help ik bedrijven en andere ondernemers met hun digitale marketing. Ik woon in de buurt van Gent en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten. Daarom is de baseline van de blog ook "Hungry for Life". Ik wil iedereen heel veel honger bezorgen. “Honger” om gezond te eten, “honger” om te sporten, “honger” om alles uit het leven te halen. Maar ook “honger” om de beste versie van jezelf te worden. Ik hoop dat ik jou kan inspireren om van gezond eten een feestje te maken. Volg me op Instagram, Facebook en Pinterest, of lees hier meer over mij.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Mmm, ziet er lekker uit!
Waar heb je die mooie ovenschotel vandaan?
-X
Ziet er lekker uit, alleen geen fan van aubergine… Te vervangen door courgette?
Ja, kan zeker 🙂
Vandaag gemaakt en super lekker! Had wel geen portobello dus champignons uit blik bij gedaan (heel culinair…I know haha) maar smaakte heerlijk!
Thx om te laten weten 🙂 Blij dat het lekker was!
Vandaag klaargemaakt. Het was zeer lekker en bovendien aangenaam dit gerechtje op te eten in de zon… je waant je in het zuiden. Bedankt!
[…] echte klassieke lasagnerecepten zijn. Zo is deze auberginelasagne zonder pastavellen gemaakt en ook deze versie is zonder pasta. In feite zou je de pompoenlasagne ook zonder pastavellen kunnen maken. Je kan de […]