Auberginelasagne met ricotta en mozzarella

Wil je meer receptjes in je mailbox? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en krijg wekelijks een recept + voedingstips in je mailbox!

Julie is voedingscoach bij Nutrimedicine en eet zoveel mogelijk plantaardig en gezond. Ik creëer gezonde en plant-based recepten. Daarnaast help ik bedrijven en andere ondernemers met hun digitale marketing. Ik woon in de buurt van Gent en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten. Daarom is de baseline van de blog ook "Hungry for Life". Ik wil iedereen heel veel honger bezorgen. “Honger” om gezond te eten, “honger” om te sporten, “honger” om alles uit het leven te halen. Maar ook “honger” om de beste versie van jezelf te worden. Ik hoop dat ik jou kan inspireren om van gezond eten een feestje te maken. Volg me op Instagram, Facebook en Pinterest, of lees hier meer over mij.

 1. Char schreef:

  Mmm, ziet er lekker uit!
  Waar heb je die mooie ovenschotel vandaan?
  -X

 2. emmelie schreef:

  Ziet er lekker uit, alleen geen fan van aubergine… Te vervangen door courgette?

 3. Karolien schreef:

  Vandaag gemaakt en super lekker! Had wel geen portobello dus champignons uit blik bij gedaan (heel culinair…I know haha) maar smaakte heerlijk!

 4. Michiel Panhuysen schreef:

  Vandaag klaargemaakt. Het was zeer lekker en bovendien aangenaam dit gerechtje op te eten in de zon… je waant je in het zuiden. Bedankt!

 5. […] echte klassieke lasagnerecepten zijn. Zo is deze auberginelasagne zonder pastavellen gemaakt en ook deze versie is zonder pasta. In feite zou je de pompoenlasagne ook zonder pastavellen kunnen maken. Je kan de […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *