32. Geboren in Waregem. Blijven hangen in Gent. Ik hou van (gezond en) veel eten. Tegen appeltaart zeg ik nooit nee. Ik eet om te sporten en sport om te eten.
Ontdek de praktijk
MAAK AFSPRAAK BIJ JULIE
Deze groentencrumble is geinspireerd op een receptje van Jeroen Meus uit Dagelijkse kost. Heel vaak maak ik een groentenschotel om de koelkast leeg te maken. Meestal snij ik alle restjes groentjes in stukjes en verdeel ik die over een ovenschotel. Super lekker met stukjes halloumi of feta in. Maar ook deze groentencrumble is absoluut een aanrader om op tafel te zetten. Die krokante crumble bovenop de groentjes heeft wel iets extra aan het gerecht.
Meestal doen crumbles me aan dessertjes denken, maar ook hartig is een crumble mega lekker zoals deze bietjes met komijncrumble.
Ik ben ook dol op een crumble bij ontbijt zoals deze warme appel met havermoutcrumble. Je ziet met crumbles kan je eindeloos variëren en je hoeft niet altijd aan de standaard crumble met boter, bloem en suiker te denken.
Voor de crumble:
Volg je me al op Instagram? Laat zeker een berichtje na als je dit receptje hebt gemaakt. Dat doet me enorm veel plezier.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.