Deze salade met rode biet, vijgen en geitenkaas is zo simpel dat je ze in enkele minuten klaar hebt. Ik maak altijd 2 porties. De ene portie hou ik dan voor mijn lunch de volgende dag. De balsamicodressing hou ik apart en doe ik er pas de volgende dag over. Je kan je bietjes zelf […]
Deze vegan spinazie-vijgensalade is perfect voor herfstige dagen. Je kan variëren met de groenten die je aan de salade toevoegt, maar vandaag koos ik voor rode biet, geroosterde wortelen, rode ui, paprika en verse vijgen. De salade zou je nog meer herfstig kunnen maken door te kiezen voor geroosterde pompoen en rode kool bijvoorbeeld. De […]
Vandaag post ik deze makkelijke salade met geroosterde bloemkool en linzen. Hierbij heb ik me laten inspireren door Karolien van Karola’s Kitchen. Meestal vind ik mijn inspiratie voor gerechten altijd wel ergens. Soms komt het helemaal uit mezelf en anders laat ik me inspireren door tv-koks zoals Jeroen Meus of Jamie Olivier. Thuis staat onze tv heel […]