Gezonde chocolademousse met avocado en banaan

Wil je meer receptjes in je mailbox? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en krijg wekelijks een recept + voedingstips in je mailbox!

Julie is voedingscoach bij Nutrimedicine en eet zoveel mogelijk plantaardig en gezond. Ik creëer gezonde en plant-based recepten. Daarnaast help ik bedrijven en andere ondernemers met hun digitale marketing. Ik woon in de buurt van Gent en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten. Daarom is de baseline van de blog ook "Hungry for Life". Ik wil iedereen heel veel honger bezorgen. “Honger” om gezond te eten, “honger” om te sporten, “honger” om alles uit het leven te halen. Maar ook “honger” om de beste versie van jezelf te worden. Ik hoop dat ik jou kan inspireren om van gezond eten een feestje te maken. Volg me op Instagram, Facebook en Pinterest, of lees hier meer over mij.

 1. Els schreef:

  De chocomousse staat in de ijskast en wordt morgen uitgetest voor de verjaardag van mijn dochter. We vieren haar verjaardag op vakantie, genietend van de Franse zon!

 2. Eén van mijn favoriete tussendoortjes/ toetjes!

 3. Top combinatie! Ziet er super uit! Bedankt voor het delen.

 4. nelly schreef:

  Enorm lekker ? en quasi direct klaar hier komt geen andere chocomousse meer binnen ?

 5. riki schreef:

  Hallo,
  Deze chocomousse wil ik wel eens maken, ziet er perfect uit.
  Bevroren banaan is een van de ingredienten. Waarom bevroren banaan (ik veronderstel banaan even invriezen) ? Kan ik dit maken met gewone bananen zonder deze in te vriezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *