Glaasje met vers gepelde garnalen, mango, appel en courgette

Wil je meer receptjes in je mailbox? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en krijg wekelijks een recept + voedingstips in je mailbox!

Julie is voedingscoach bij Nutrimedicine en eet zoveel mogelijk plantaardig en gezond. Ik creëer gezonde en plant-based recepten. Daarnaast help ik bedrijven en andere ondernemers met hun digitale marketing. Ik woon in de buurt van Gent en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten. Daarom is de baseline van de blog ook "Hungry for Life". Ik wil iedereen heel veel honger bezorgen. “Honger” om gezond te eten, “honger” om te sporten, “honger” om alles uit het leven te halen. Maar ook “honger” om de beste versie van jezelf te worden. Ik hoop dat ik jou kan inspireren om van gezond eten een feestje te maken. Volg me op Instagram, Facebook en Pinterest, of lees hier meer over mij.

 1. Hilde C. schreef:

  Dank je wel voor dit receptje ! Ik heb dit met Kerstdag als hapje geserveerd en iedereen was vol lof. Meest gebruikte woorden waren “lekker”, “fris”, “gezond” !
  Groetjes

 2. marjolijn meers schreef:

  Lekker hapje…heb dit op nieuwjaarsdag gemaakt..echt een aanrader !!

 3. Claudia schreef:

  vnv de familie op bezoek, dit apero hapje heeft de vorige keer in de smaak gevallen dus maak ik het nogmaals 😀 bedankt Julie om jouw lekkere receptjes te delen!

 4. Karen schreef:

  Ik zou graag dit hapje maken met nieuwjaar maar ik heb een vriendin die zwanger is. Is er een andere optie ipv de garnalen? want het hapje lijkt me wel heel speciaal en lekker 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *