Hapje met gerookte sprot, tomatensalsa en guacamole

Wil je meer receptjes in je mailbox? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en krijg wekelijks een recept + voedingstips in je mailbox!

Julie is voedingscoach bij Nutrimedicine en eet zoveel mogelijk plantaardig en gezond. Ik creëer gezonde en plant-based recepten. Daarnaast help ik bedrijven en andere ondernemers met hun digitale marketing. Ik woon in de buurt van Gent en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten. Daarom is de baseline van de blog ook "Hungry for Life". Ik wil iedereen heel veel honger bezorgen. “Honger” om gezond te eten, “honger” om te sporten, “honger” om alles uit het leven te halen. Maar ook “honger” om de beste versie van jezelf te worden. Ik hoop dat ik jou kan inspireren om van gezond eten een feestje te maken. Volg me op Instagram, Facebook en Pinterest, of lees hier meer over mij.

 1. tatjana schreef:

  Hmmmm, deze komt misschien op mijn kerstmenu! Waar koop jij de gerookte sprot in de supermarkt?

  • julivwee schreef:

   Hey Tatjana. Ik ben eigenlijk iemand die heel graag naar viswinkels en slagerijen gaat. Meestal koop ik nooit al mijn ingrediënten in 1 winkel. Gewoon omdat ik liever naar de lokale winkels ga.
   Deze sprotjes komen dus van de viswinkel. Bijna in elke viswinkel liggen die in de toonbank. Maar je vindt ze natuurlijk ook in de supermarkt. In delhaize heb ik ze ook al zien liggen. Maar ik vind het gewoon leuk om ze vers verpakt te krijgen en niet voorverpakt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *