Hapje glaasje met gerookte paling, rode biet en appel

Wil je meer receptjes in je mailbox? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en krijg wekelijks een recept + voedingstips in je mailbox!

Julie is voedingscoach bij Nutrimedicine en eet zoveel mogelijk plantaardig en gezond. Ik creëer gezonde en plant-based recepten. Daarnaast help ik bedrijven en andere ondernemers met hun digitale marketing. Ik woon in de buurt van Gent en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten. Daarom is de baseline van de blog ook "Hungry for Life". Ik wil iedereen heel veel honger bezorgen. “Honger” om gezond te eten, “honger” om te sporten, “honger” om alles uit het leven te halen. Maar ook “honger” om de beste versie van jezelf te worden. Ik hoop dat ik jou kan inspireren om van gezond eten een feestje te maken. Volg me op Instagram, Facebook en Pinterest, of lees hier meer over mij.

  1. Jantien schreef:

    De foto is inderdaad geslaagd! En het hapje zelf ziet er natuurlijk ook lekker uit!
    Vraagje: waar ga je die foodfotografie workshops volgen? Ik zou er graag ook eens eentje volgen binnenkort, maar heb tot nu toe nog niet veel (in de buurt) gevonden dat de moeite lijkt.

  2. Manon schreef:

    Ik vind het echt prachtige foto’s geworden 🙂

  3. Lekker, veel succes en plezier bij de wedstrijd :-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *