Koken met restjes: thaise curry met bloemkool en rijst

  1. Annelies schreef:

    Leuk Julie, ziet er superlekker uit! Veel succes! 🙂

  2. Leen schreef:

    Wauw spannend hoor. De 3 laatste die in de running zijn, zijn stuk voor stuk leuke blogsters. Ik ben heel benieuwd wie het wordt en wens je veel succes toe!

  3. Wendy schreef:

    Thai food, I love it! De workshop authentiek Thais koken bij food for Foodies is een echte aanrader, of gewoon eens naar Thailand gaan natuurlijk

  4. Nathalie schreef:

    3 ferme bloggers..heel erg spannend! Maar ben nog steeds overtuigd dat jij het wordt! Duim duim voor mijn favoriete blog dus 😉 Succes!!

  5. Oowh dit ziet er echt superlekker uit! Ik ben gek op curry’s! Ga dit zelf zeker een keertje maken!

  6. Anja schreef:

    Ziet er idd. superlekker uit ! Waar koop je trouwens limoenblad??

    • julivwee schreef:

      Ja ik heb dat ooit eens in de metro gekocht en dan ingevroren. In speciaalzaken vind je dat ook wel denk ik. Of bij de Aziatische winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *