Lamsgehaktballetjes in tomatensaus

Wil je meer receptjes in je mailbox? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en krijg wekelijks een recept + voedingstips in je mailbox!

Julie is voedingscoach bij Nutrimedicine en eet zoveel mogelijk plantaardig en gezond. Ik creëer gezonde en plant-based recepten. Daarnaast help ik bedrijven en andere ondernemers met hun digitale marketing. Ik woon in de buurt van Gent en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten. Daarom is de baseline van de blog ook "Hungry for Life". Ik wil iedereen heel veel honger bezorgen. “Honger” om gezond te eten, “honger” om te sporten, “honger” om alles uit het leven te halen. Maar ook “honger” om de beste versie van jezelf te worden. Ik hoop dat ik jou kan inspireren om van gezond eten een feestje te maken. Volg me op Instagram, Facebook en Pinterest, of lees hier meer over mij.

 1. Wendy schreef:

  Ook heel lekker met kippegehakt en nog magerder dan lamsvlees.

 2. Griet VDB schreef:

  Is het de bedoeling dat je de gehakt balletjes aanbakt in de pan?
  Alvast bedankt voor uw antwoord
  Griet

  • julivwee schreef:

   Dag Griet! Dit mag je zeker doen, maar het hoeft niet persé. De balletjes worden ook gaar in de warme saus. Het is zoals je zelf het liefste eet.

   • Griet VDB schreef:

    Goedemorgen, dat was me niet duidelijk. Dus ik laat ze mee een uurtje pruttelen in de saus?
    Fijne zondag, Griet

    • julivwee schreef:

     Ja je laat ze garen in de saus. Ik heb het recept een beetje aangepast nu:) Sorry hoor. Soms is het voor mij zo vanzelfsprekend dat ik het er vergeet bij te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *