Geroosterde groenten, knapperige pancetta met kruidenricotta

  1. Elke schreef:

    Julie, dat ziet er weer heerlijk uit! Moet ik morgen eens uitproberen!
    Groetjes,
    Elke

  2. Manon schreef:

    Ziet er lekker uit!

  3. Vanessa schreef:

    Hoi Julie,
    Ziet er érg lekker uit!
    Ik maak dit soms ook maar krijg precies nooit het gevoel dat mijn groenten “geroosterd” zijn! Ze zijn gaar. En dat is het dan ook. Dus daarom deze – misschien wat domme – vraag maar als je de groentjes in de ovenschaal legt, leg je deze dan mooi naast elkaar? want bij mijn ligt alles op één hoop. En die 12 minuten in de oven … hetelucht? Ik ga het alvast nog een kans geven want gegrilde aubergines, courgettes en paprika’s zijn inderdaad zéér lekker!
    Ik kijk trouwens wel uit naar die webshop!!
    Groetjes en een heel zonnige dag vandaag,
    Vanessa

    • Julie vwee schreef:

      Dag Vanesse. Soms maak ik geroosterde groentjes in een ovenschotel. Dan snij ik ze wel in kleine stukjes en laat ik ze zeker 1 uur in de oven zitten. Soms zels langer hoor. Want dat duurt wel een tijd tegen dat ze allemaal mooi gaar zijn.
      Dit gerecht heb ik gemaakt zonder ovenschaal. Ik had alle groentjes in schijfjes gesneden met de mandoline. Dan allemaal naast elkaar op de bakplaat in de oven gelegd op een bakmatje. Ingesmeerd met olijfolie en kruiden uiteraard. Zo hoeven ze niet zo lang te roosteren. 10 à 15 minuutjes volstaat.
      Veel succes!
      Groetjes Julie

  4. Michiel Panhuysen schreef:

    We hebben vandaag dit gerecht klaargemaakt. Puur, vers en uitstekende combinatie van smaken: zeer lekker!

  5. Kristel Beeckman schreef:

    Het was heerlijk Julie! Dit maak ik zeker en vast heel binnenkort nog eens klaar. Ik heb wel geen aubergine gebruikt. Maar met 3 verschillende soorten courgettes uit de tuin was het ook super lekker.
    Zonnige Groetjes, Kristel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *