32. Geboren in Waregem. Blijven hangen in Gent. Ik hou van (gezond en) veel eten. Tegen appeltaart zeg ik nooit nee. Ik eet om te sporten en sport om te eten.
Ontdek de praktijk
MAAK AFSPRAAK BIJ JULIE
Zomerdag, korte nachten en lange dagen. Zonovergoten. Hete temperaturen. Languit tafelen buiten in de tuin. Gezellige en warme gespreken. Liefst met een hapje, een glaasje wijn en leuk gezelschap. Mooie bordjes en potjes op tafel doen ook wonderen hoor. Jouw tafel wordt zo een stuk gezelliger. Binnenkort open ik mijn nieuwe webshop vol leuke spulletjes voor in de keuken.
Op echte warme zomerdagen hangt liefde in de lucht. Oh dan word ik iets te romantisch. Of laat ons zeggen dat ik wel te vinden ben voor een etentje met kaarslicht. En voor zo een zwoele zomeravond vind ik dit gerecht een heerlijk begin van de avond. Geroosterde groenten zoals courgette, aubergines en kerstomaten. Afgewerkt met pijnboompitten, knapperige pancetta en kruidenricotta.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Julie, dat ziet er weer heerlijk uit! Moet ik morgen eens uitproberen!
Groetjes,
Elke
Ziet er lekker uit!
Hoi Julie,
Ziet er érg lekker uit!
Ik maak dit soms ook maar krijg precies nooit het gevoel dat mijn groenten “geroosterd” zijn! Ze zijn gaar. En dat is het dan ook. Dus daarom deze – misschien wat domme – vraag maar als je de groentjes in de ovenschaal legt, leg je deze dan mooi naast elkaar? want bij mijn ligt alles op één hoop. En die 12 minuten in de oven … hetelucht? Ik ga het alvast nog een kans geven want gegrilde aubergines, courgettes en paprika’s zijn inderdaad zéér lekker!
Ik kijk trouwens wel uit naar die webshop!!
Groetjes en een heel zonnige dag vandaag,
Vanessa
Dag Vanesse. Soms maak ik geroosterde groentjes in een ovenschotel. Dan snij ik ze wel in kleine stukjes en laat ik ze zeker 1 uur in de oven zitten. Soms zels langer hoor. Want dat duurt wel een tijd tegen dat ze allemaal mooi gaar zijn.
Dit gerecht heb ik gemaakt zonder ovenschaal. Ik had alle groentjes in schijfjes gesneden met de mandoline. Dan allemaal naast elkaar op de bakplaat in de oven gelegd op een bakmatje. Ingesmeerd met olijfolie en kruiden uiteraard. Zo hoeven ze niet zo lang te roosteren. 10 à 15 minuutjes volstaat.
Veel succes!
Groetjes Julie
We hebben vandaag dit gerecht klaargemaakt. Puur, vers en uitstekende combinatie van smaken: zeer lekker!
Het was heerlijk Julie! Dit maak ik zeker en vast heel binnenkort nog eens klaar. Ik heb wel geen aubergine gebruikt. Maar met 3 verschillende soorten courgettes uit de tuin was het ook super lekker.
Zonnige Groetjes, Kristel