Linzensalade met chorizo en paprika

Wil je meer receptjes in je mailbox? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en krijg wekelijks een recept + voedingstips in je mailbox!

Julie is voedingscoach bij Nutrimedicine en eet zoveel mogelijk plantaardig en gezond. Ik creëer gezonde en plant-based recepten. Daarnaast help ik bedrijven en andere ondernemers met hun digitale marketing. Ik woon in de buurt van Gent en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten. Daarom is de baseline van de blog ook "Hungry for Life". Ik wil iedereen heel veel honger bezorgen. “Honger” om gezond te eten, “honger” om te sporten, “honger” om alles uit het leven te halen. Maar ook “honger” om de beste versie van jezelf te worden. Ik hoop dat ik jou kan inspireren om van gezond eten een feestje te maken. Volg me op Instagram, Facebook en Pinterest, of lees hier meer over mij.

  1. Ik neem geregeld linzensalade mee als lunch, zo lekker en goed voedzaam! Deze combi kende ik nog niet, maar ik ga het zeker proberen 🙂

  2. Liesbeth schreef:

    Deze week gemaakt en ik vond het heel lekker. Ik heb het wel met farro gemaakt omdat ik geen linzen in huis had. En achteraf kon ik de restjes in een soepje verwerken 🙂 Merci voor het recept!

  3. Linda schreef:

    Toevallig laatst nog een gerecht met linzen gemaakt.
    Chorizo vind ik ook super lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *