Vooraleer we met het Marokkaans stoofpotje van start gaan, wil ik jou een gelukkig een Happy Newyear wensen lieverds!!! Hoewel 2020 een k*tjaar was, het is toch voorbij gevolgen. 2021 zal ongetwijfeld een bijzonder jaar worden. Een jaar van verandering denk ik. Ik heb mijn vaste job opgezegd en ga mijn passie en hart eindelijk volgen. Deze blog is ooit ontstaan uit liefde voor gezondheid, lekker eten, sport & lifestyle! Onder lifestyle zie ik dan weer het genot van het leven … Echt genieten van het leven, maar toch telkens met voldoende balans! Of zeg maar “Hungry for Life.”
2021 start ik met een studie aan KPNI om mezelf verder bij te scholen over gezondheid & voeding. Daarnaast is 2021 ook de start van mijn kindje Nutrimedicine. De voedingspraktijk die ik samen met Amandine heb opgericht. Daarin begeleiden wij mensen naar een gezonde levensstijl en bieden wij ook ons eigen huisgemaakt eiwitpoeder, detoxthee en supplementen aan.
Laten we dat alvast het jaar goed inzetten met een gezond en lekker receptje. Deze stoofpot vol verse groenten met veel sterke, winterse kruiden zoals kardemon & steranijs. Dit Marokkaans stoofpotje is ideaal om restjes groenten in te verwerken: je kan er echt vanalles aan toevoegen. Al vind ik aubergine en rozijntjes wel een must om het een écht Marokkaan stoofpotje te kunnen noemen.
Stoofpotjes, ik ben er trouwens dol op. Wat denk je van deze Marokkaanse stoofpot met kip?