Marokkaanse kipstoofpot

Wil je meer receptjes in je mailbox? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en krijg wekelijks een recept + voedingstips in je mailbox!

Julie is voedingscoach bij Nutrimedicine en eet zoveel mogelijk plantaardig en gezond. Ik creëer gezonde en plant-based recepten. Daarnaast help ik bedrijven en andere ondernemers met hun digitale marketing. Ik woon in de buurt van Gent en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten. Daarom is de baseline van de blog ook "Hungry for Life". Ik wil iedereen heel veel honger bezorgen. “Honger” om gezond te eten, “honger” om te sporten, “honger” om alles uit het leven te halen. Maar ook “honger” om de beste versie van jezelf te worden. Ik hoop dat ik jou kan inspireren om van gezond eten een feestje te maken. Volg me op Instagram, Facebook en Pinterest, of lees hier meer over mij.

 1. Manon schreef:

  Dat ziet er allemaal lekker uit!

 2. Thaïsa schreef:

  Ik zou dit receptje graag eens proberen,
  vroeg me alleen af of het receptje ook kan zonder het venkel- & korianderzaad, of zijn dit echt de smaakmakers?
  + Hoeveel kippenbouillon is er nodig?
  Keibenieuwd om het eens te proberen!

  • julivwee schreef:

   1,5 glas wijn en ongeveer 400 à 500 ml bouillon. Doe gerust een beetje op je eigen gevoel hoor.
   Ja koriander en venkelzaad is eigenlijk wel typisch voor het Midden-Oosten dus ik zou het wel eens kopen. Zeker korianderzaad is zalig!

 3. Caroline schreef:

  Ik heb dit gerechtje in het weekend gemaakt. Makkelijk, gezond en heel lekker. Het enige lastige was dat er geen hoeveelheid verleld stond voor de witte wijn en bouillon, dat was een beetje op hoop van zegen 🙂 ik heb 1,5 glazen wijn gebruikt en 400ml bouillon en de saus is goed ingedikt. Het was overheerlijk!!

 4. Paul Slits schreef:

  Heb de hele week al uitgekeken om dan vandaag dit recept te maken. Resultaat; Heerlijk! En het is nog gezond ook. Bedankt.

 5. marie schreef:

  Ziet er heel lekker uit, voor hoeveel personen is dit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *