Aardbeien smoothiebowl

aardbeien smoothiebowl

Aardbeien smoothiebowl

De combinatie werk, Hapjes Princess, een lief, familie, vriendinnen, sporten huishouden, ontspanning, me-time is nog steeds een erg moeilijk oefening. Jullie zullen het misschien al gemerkt hebben, maar sinds een paar maanden zit er niet veel regelmaat meer in het bloggen. Als ik één keer per maand een nieuwe receptje online zet, is het al veel. En toch mis ik het bloggen! Niet alleen het werken aan nieuwe gerechtjes en fotograferen, maar vooral jullie fijne reacties. Anyway … je hebt misschien al gemerkt dat mijn instagram en facebookpagina opnieuw iets actiever is geworden. Ik heb een nieuwe poging ondernomen om terug op regelmatige basis te bloggen. Doel? 1x per week moet hier een nieuw recept online komen. Dat moet toch écht lukken!
En nu naar het belangrijkste van de dag. Ontbijt! Ik kan niet gaan werken zonder ontbijt. Da’s een klein momentje van me-time. Smoothie ontbijtjes zijn echt top. Niet van die smoothies om met een rietje te drinken, maar van die dikke smoothies die je kan eten met een lepel en dik is van textuur. Drinkontbijtjes zijn niets voor mij. Ik moet echt textuur in mijn mond hebben en met deze aardbeien smoothiebowl heb je het helemaal. 

Ingrediënten:

  • 2 kopjes diepvriesaardbeien
  • 1 banaan (best ook uit de vriezer)
  • 100 ml kokosmelk (of amandelmelk, rijstmelk, …) (hoeveelheid afhankelijk van hoe dik je het wil)
  • 1 tl chiazaadjes
  • Afwerking: vers fruit naar keuze, pompoenpitten en gehakte amandelen

Bereiding:

  1. Doe de aardbeien, banaan en chiazaadjes in de blender samen met een scheutje kokosmelk. Mix glad. Voeg eventueel wat kokosmelk toe tot je de gewenste dikte hebt.
  2. Werk af met vers fruit naar keuzen, wat gehakte amandelen en pompoenpitten.
No Comments

Post A Comment