Crunchy granola met yoghurt en peer

Wil je meer receptjes in je mailbox? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en krijg wekelijks een recept + voedingstips in je mailbox!

Julie is voedingscoach bij Nutrimedicine en eet zoveel mogelijk plantaardig en gezond. Ik creëer gezonde en plant-based recepten. Daarnaast help ik bedrijven en andere ondernemers met hun digitale marketing. Ik woon in de buurt van Gent en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten. Daarom is de baseline van de blog ook "Hungry for Life". Ik wil iedereen heel veel honger bezorgen. “Honger” om gezond te eten, “honger” om te sporten, “honger” om alles uit het leven te halen. Maar ook “honger” om de beste versie van jezelf te worden. Ik hoop dat ik jou kan inspireren om van gezond eten een feestje te maken. Volg me op Instagram, Facebook en Pinterest, of lees hier meer over mij.

 1. Anne schreef:

  Het ziet er heerlijk uit!

 2. Suzanne schreef:

  Jammii! Ga ik zeker eens proberen!
  Wat me wel niet duidelijk is of het nu 1 of 2 eiwitten zijn 🙂

  • Julie vwee schreef:

   Mag je eigenlijk zelf kiezen. Meestal neem ik twee eiwitten op een hele bakplaat vol. Maar 1 lukt ook al vrij goed hoor.
   Groetjes Julie

 3. Nele schreef:

  Beste,
  Wat doet u met het tweede eiwit?

  • Julie vwee schreef:

   Ook bij de granola zoals het andere. Soms doe ik er één eiwit erdoor of soms twee dus vandaar mijn verwarring. Op een bakplaat vol, mogen wel twee eiwitten erbij.

 4. ann schreef:

  Dag Julie
  dit weekend de granola met eiwit klaargemaakt en inderdaad het is overheerlijk.
  bedankt voor de leuke blog en inspiratie
  gr
  Ann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *