Homemade granola

Wil je meer receptjes in je mailbox? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en krijg wekelijks een recept + voedingstips in je mailbox!

Julie is voedingscoach bij Nutrimedicine en eet zoveel mogelijk plantaardig en gezond. Ik creëer gezonde en plant-based recepten. Daarnaast help ik bedrijven en andere ondernemers met hun digitale marketing. Ik woon in de buurt van Gent en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten. Daarom is de baseline van de blog ook "Hungry for Life". Ik wil iedereen heel veel honger bezorgen. “Honger” om gezond te eten, “honger” om te sporten, “honger” om alles uit het leven te halen. Maar ook “honger” om de beste versie van jezelf te worden. Ik hoop dat ik jou kan inspireren om van gezond eten een feestje te maken. Volg me op Instagram, Facebook en Pinterest, of lees hier meer over mij.

 1. Lysanne schreef:

  Yum! Ik ben dol op Granola! Haha, meestal is de pot al leeg, voordat het überhaupt de yoghurt aanraakt 😉
  Liefs!

 2. Griet schreef:

  Gisteren uitgeprobeerd en zeer geslaagd, makkelijk en lekker!!
  Thanks voor ’t recept.

 3. Leen schreef:

  Al verschillende granolarecepten geprobeerd, maar niet altijd met succes. Nu komt deze net uit de oven en ruikt alvast heerlijk :-).

 4. carmen de pelsmaeker schreef:

  Granola ziet er echt lekker uit maar ik heb 1probleem…yochurt,melk,platte kaas mag
  ik echt niet.Is er iets anders waarmee ik granola kan eten?

 5. carmen de pelsmaeker schreef:

  neen geen melkprodukten,groetjes Carmen

 6. Nele Bossuyt schreef:

  Kan je ook andere olie gebruiken?

 7. tineke schreef:

  Hoi Julie,
  dit is hier in huis een toppertje geworden. Ik heb enkel een vraagje: als je kokosolie gebruikt, neem je dan 2 el als hij nog hard is, of is het 2 el in vloeibare toestand (dit verschilt nl wel in hoeveelheid 2 el hard=6 el vloeibaar ongeveer bij mij)

  • Julie vwee schreef:

   Dat steekt allemaal niet zo nauw bij een granola recept. Je kan daar gewoon je zin mee doen. Soms gebruik ik zelfs geen kokosolie. Maar natuurlijk altijd wat lekkerder als er wel wat olie bij zit. Ik neem 2 kleine eetlepels hard.
   Groetjes Julie

 8. […] ochtends snel te kwakken in je potje Vitalinea Plus met wat granola. Ik gebruik trouwens altijd het recept van Hapjes Princess. Voor de lancering naar de bloggers toe kwam Vitalinea Plus uit met toppings […]

 9. […] ochtends snel te kwakken in je potje Vitalinea Plus met wat granola. Ik gebruik trouwens altijd het recept van Hapjes Princess. Voor de lancering naar de bloggers toe kwam Vitalinea Plus uit met toppings […]

 10. Marie-Claire schreef:

  Hoi,
  Waar vind ik speltvlokken? Of kan ik het vervangen?

 11. Silke Ruysschaert schreef:

  hey!
  wat voor eiwit bedoel je dan? Is dit het eiwit van een ei of eiwitpoeder? Vaak als ik granola maak kleven de verschillende ingrediënten niet aan elkaar en ik heb graag zo’n dikke, crunchy brokjes 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *