kwarkcake met rode vruchten

Wil je meer receptjes in je mailbox? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en krijg wekelijks een recept + voedingstips in je mailbox!

Julie is voedingscoach bij Nutrimedicine en eet zoveel mogelijk plantaardig en gezond. Ik creëer gezonde en plant-based recepten. Daarnaast help ik bedrijven en andere ondernemers met hun digitale marketing. Ik woon in de buurt van Gent en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten. Daarom is de baseline van de blog ook "Hungry for Life". Ik wil iedereen heel veel honger bezorgen. “Honger” om gezond te eten, “honger” om te sporten, “honger” om alles uit het leven te halen. Maar ook “honger” om de beste versie van jezelf te worden. Ik hoop dat ik jou kan inspireren om van gezond eten een feestje te maken. Volg me op Instagram, Facebook en Pinterest, of lees hier meer over mij.

  1. Anke schreef:

    Ik ga 5 tot 6x lopen per week. Eigenlijk zou ik ook wat extra fitness (lees buikspier oefeningen) moeten doen. Iedereen heeft dus wel iets dat beter zou kunnen. Gedurende de week ben ik redelijk goed bezig…ontbijt met yoghurt en veel fruit, in het weekend smaakt dan die croissant dubbel zo goed en geniet ik er ook echt van. Stop wat home made food in de vriezer voor “ik heb geen zin meer in koken” dagen. Al is het gewoon wat soep. Smaakt altijd.

    • Julie vwee schreef:

      Dag Anke! Thx voor de tips! Helemaal gelijk. Moet vooral het snoepen weer wat afleren. Volgens mij maar 1 oplossing voor. Niets meer in huis halen en op de duur is die gewoonte om ’s avonds in de zetel te snoepen afgeleerd. hoop ik 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *