Pittige ovenschotel met kip, tomaten en mozzarella

  1. Klinkt echt super lekker! Voor mij is het nu nog te warm voor ovenschotels, maar ons tropische klimaat kennende kunnen we dit volgende week al gaan maken xD

  2. Laura schreef:

    Dat ziet er lekker uit! Deze wil ik zeker eens proberen.
    De ovenschotel moet een halfuurtje in de oven maar op hoeveel graden?
    Alvast bedankt! En ik kijk er naar uit om nog receptjes uit te proberen.

    • Julie vwee schreef:

      Hangt echt af van de oven en hoe groot de stukken kip zijn en hoe dik alles ligt. Minimum een halfuurtje. Die van mij heeft er 40 minuten in gezeten.
      Leuk om te horen 🙂
      Groetjes Julie

  3. Janny schreef:

    Wij hebben gisteren zitten smullen van deze ovenschotel, een aanrader!

  4. Ellen schreef:

    Overheerlijk was dit! Wij hebben de kip vervangen door balletjes. Vingers en duimen afgelikt! 🙂

  5. […] Pittig dinertje van Hapjesprincess – Pittige ovenschotel met kip, tomaten en mozzarella […]

  6. Ellen Roels schreef:

    mmmm, ziet er heel erg lekker uit! Op hoeveel graden zet ik de oven?

  7. sofie schreef:

    De schotel zit nu in de oven. Heel erg benieuwd naar de smaak en vooral naar de geuren van dat Italiaans restaurantje

  8. Jolien Vleugels schreef:

    Ik zou dit receptje willen uitproberen. Alleen zie ik niet meteen staan op hoeveel graden dit moet en hoelang? 🙂

    • Julie vwee schreef:

      Ja hoelang kan ik niet goed zeggen, is afhankelijk van je oven en van hoe groot de stukken kip zijn en hoe dik alles ligt. Ikzelf heb het op 180°C in de oven gestoken gedurende ongeveer 40 minuten.
      Groetjes Julie

  9. Marian schreef:

    Dit is zoooooo waamzinnig lekker!! Maak het regelmatig. Dank je wel voor het recept

  10. Klara schreef:

    Alweer een toppertje Julie 🙂 ! Super gemakkelijk, snel én gezond. Steeds leuk om gerechtjes klaar te maken van op jouw blog. X Klara

  11. Marie-Claire schreef:

    Hoi,
    Ik zou hem op voorhand maken. Denk je dat dit kan? laat ik hem dan garen en erna opnieuw opwarmen?

  12. An schreef:

    net klaargemaakt, ze vonden het lekker!! Wel 40 minuten in oven want na half uur toch niet gaar

  13. Stefan schreef:

    Klinkt super, ik maak deze vandaag 🙂
    Als ik er pasta bij wil verwerken, doe ik die dan ongekookt in de overschotel ?

  14. Laure schreef:

    Super lekker !!!
    Wordt een blijvertje !

  15. Nel Brinkhof schreef:

    Hallo, wat is Panko ?? Ik heb er nog nooit van gehoord en ik wil heel graag dit recept maken.

  16. Tineke schreef:

    Dag Julie, serveer je nog iets bij deze schotel zoals pasta, slaatje, … ? Of is dat niet nodig?

  17. Lisa schreef:

    Ziet er een heerlijk recept uit! Deze ga ik zeker eens uitproberen. Dankjewel voor dit top receptje!

  18. Ann schreef:

    Jullie bakken de kip niet eerst aan in de pan? Groetjes Ann

  19. noerens linda schreef:

    voor de vegetariërs onder ons zou ik quornblokjes gebruiken , iemand nog een andere tip IPV quornblokjes

  20. Monique schreef:

    Vandaag op de menu…zonnig receptje bij een regenachtige dag. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *