Herfstsalade met pompoen, zoete aardappel, granaatappel en geitenkaas

Wil je meer receptjes in je mailbox? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en krijg wekelijks een recept + voedingstips in je mailbox!

Julie is voedingscoach bij Nutrimedicine en eet zoveel mogelijk plantaardig en gezond. Ik creëer gezonde en plant-based recepten. Daarnaast help ik bedrijven en andere ondernemers met hun digitale marketing. Ik woon in de buurt van Gent en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten. Daarom is de baseline van de blog ook "Hungry for Life". Ik wil iedereen heel veel honger bezorgen. “Honger” om gezond te eten, “honger” om te sporten, “honger” om alles uit het leven te halen. Maar ook “honger” om de beste versie van jezelf te worden. Ik hoop dat ik jou kan inspireren om van gezond eten een feestje te maken. Volg me op Instagram, Facebook en Pinterest, of lees hier meer over mij.

  1. Marlotte schreef:

    Oh wauw, ziet er heel goed uit deze salade. Ik ben echt gek op herfstgroenten zoals deze, yummie!

  2. Elien schreef:

    Hay ! Heb dit ook gemaakt, superlekker ! Echt een leuke combinatie ;). Ik had enkel nog een vraagje, hoe krijg je de pompoen en zoete aardappel het krokantst ? Ik had kleine blokjes gemaakt en deze 20 min in de oven gezet, maar ik vind ze toch altijd nog wat ‘zompig’. Tips hierrond ?
    Bedankt Alvast !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *