Lenteslaatje met knapperige pancetta en dressing van erwt, pecorino en munt

Wil je meer receptjes in je mailbox? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en krijg wekelijks een recept + voedingstips in je mailbox!

Julie is voedingscoach bij Nutrimedicine en eet zoveel mogelijk plantaardig en gezond. Ik creëer gezonde en plant-based recepten. Daarnaast help ik bedrijven en andere ondernemers met hun digitale marketing. Ik woon in de buurt van Gent en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten. Daarom is de baseline van de blog ook "Hungry for Life". Ik wil iedereen heel veel honger bezorgen. “Honger” om gezond te eten, “honger” om te sporten, “honger” om alles uit het leven te halen. Maar ook “honger” om de beste versie van jezelf te worden. Ik hoop dat ik jou kan inspireren om van gezond eten een feestje te maken. Volg me op Instagram, Facebook en Pinterest, of lees hier meer over mij.

  1. Nadia schreef:

    Beste Julie , ik geniet al 2 weken van je lekkere gezonden recepten .
    Ik vind alle ingrediënten terug in een gewone suppermarkt , maten zijn belgisch ,maw supper gemakkelijk en zeer gevarieerd .
    Doe zo verder !
    Ik kwam het kookboek Love and Lemons van Jeanine Donofrio .
    Hopelijk vergemakkelijk en vervlaams jij een paar van haar gerechten 🙂

  2. julie schreef:

    lekker lekker lekker!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *