Provençaalse groententian

Wil je meer receptjes in je mailbox? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en krijg wekelijks een recept + voedingstips in je mailbox!

Julie is voedingscoach bij Nutrimedicine en eet zoveel mogelijk plantaardig en gezond. Ik creëer gezonde en plant-based recepten. Daarnaast help ik bedrijven en andere ondernemers met hun digitale marketing. Ik woon in de buurt van Gent en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten. Daarom is de baseline van de blog ook "Hungry for Life". Ik wil iedereen heel veel honger bezorgen. “Honger” om gezond te eten, “honger” om te sporten, “honger” om alles uit het leven te halen. Maar ook “honger” om de beste versie van jezelf te worden. Ik hoop dat ik jou kan inspireren om van gezond eten een feestje te maken. Volg me op Instagram, Facebook en Pinterest, of lees hier meer over mij.

 1. Simone schreef:

  Dit ziet er heerlijk uit! Lekker kleurig en gezond natuurlijk?

 2. Suzanne schreef:

  Mmmmm ziet er heerlijk uit! lekker kleurrijk!

 3. Mandy schreef:

  Erg lekker! Komt hier zeker nog eens op het menu te staan.

 4. Quirina schreef:

  Hoi Julie,wat heb je een leuk blog! Het is alleen niet netjes om een recept uit een kookboek zonder bronvermelding hier neer te zetten.Ik heb mijn franse keuken van Rachel Khoo er even bij gepakt en behalve kleine aanpassingen in de hoeveelheden en de verwoording heb je het recept letterlijk gekopieerd. ik vind dat niet heel erg maar het is wel plagiaat zonder bronvermelding en je kan er flink voor beboet worden!

  • julivwee schreef:

   Oei, ik denk dat jij dat helemaal verkeerd voor heb. Dat boek heb ik namelijk nog nooit in mijn bezit gehad, laat staan gelezen. Ik heb mijn bron vermeld in de inleiding en das Jeroen Meus. Met de restjes die ik nog had, heb ik dan een ander gerecht gemaakt namelijk deze lasagne. Kan ik weten dat nog iemand dat zelfde idee had. Eerlijk gezegd, als je eens goed rondkijkt op internet of in boeken, dan bestaan er toch enorm veel gelijkaardige recepten. Iedereen haalt zijn idee wel ergens van. bij dit gerecht was ik echt geïnspireerd door Jeroen Meus. Tomatensaus bijvoorbeeld staat ik zoveel boeken en op zoveel blogs en iedereen zal dat ongeveer hetzelfde maken, maar das dan toch ook geen plagiaat? Er staan ook geen auteursrechten op een recept, ander verhaal als je exact alles woord voor woord kopieert, maar dat zou me hier verwonderen aangezien ik dat boek nog nooit heb gelezen.

  • julivwee schreef:

   Oeps ik zie dat je het over dit gerechtje hebt. Maar ook hier zelfde verhaal hoor. Ik heb dat boek niet gelezen. Maar groententian vind je overal online en in boeken dus als dat allemaal plagiaat zou zijn….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *