Provençaalse groententian

 1. Simone schreef:

  Dit ziet er heerlijk uit! Lekker kleurig en gezond natuurlijk?

 2. Suzanne schreef:

  Mmmmm ziet er heerlijk uit! lekker kleurrijk!

 3. Mandy schreef:

  Erg lekker! Komt hier zeker nog eens op het menu te staan.

 4. Quirina schreef:

  Hoi Julie,wat heb je een leuk blog! Het is alleen niet netjes om een recept uit een kookboek zonder bronvermelding hier neer te zetten.Ik heb mijn franse keuken van Rachel Khoo er even bij gepakt en behalve kleine aanpassingen in de hoeveelheden en de verwoording heb je het recept letterlijk gekopieerd. ik vind dat niet heel erg maar het is wel plagiaat zonder bronvermelding en je kan er flink voor beboet worden!

  • julivwee schreef:

   Oei, ik denk dat jij dat helemaal verkeerd voor heb. Dat boek heb ik namelijk nog nooit in mijn bezit gehad, laat staan gelezen. Ik heb mijn bron vermeld in de inleiding en das Jeroen Meus. Met de restjes die ik nog had, heb ik dan een ander gerecht gemaakt namelijk deze lasagne. Kan ik weten dat nog iemand dat zelfde idee had. Eerlijk gezegd, als je eens goed rondkijkt op internet of in boeken, dan bestaan er toch enorm veel gelijkaardige recepten. Iedereen haalt zijn idee wel ergens van. bij dit gerecht was ik echt geïnspireerd door Jeroen Meus. Tomatensaus bijvoorbeeld staat ik zoveel boeken en op zoveel blogs en iedereen zal dat ongeveer hetzelfde maken, maar das dan toch ook geen plagiaat? Er staan ook geen auteursrechten op een recept, ander verhaal als je exact alles woord voor woord kopieert, maar dat zou me hier verwonderen aangezien ik dat boek nog nooit heb gelezen.

  • julivwee schreef:

   Oeps ik zie dat je het over dit gerechtje hebt. Maar ook hier zelfde verhaal hoor. Ik heb dat boek niet gelezen. Maar groententian vind je overal online en in boeken dus als dat allemaal plagiaat zou zijn….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *