Dahl met geroosterde zoete aardappel

Wil je meer receptjes in je mailbox? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en krijg wekelijks een recept + voedingstips in je mailbox!

Julie is voedingscoach bij Nutrimedicine en eet zoveel mogelijk plantaardig en gezond. Ik creëer gezonde en plant-based recepten. Daarnaast help ik bedrijven en andere ondernemers met hun digitale marketing. Ik woon in de buurt van Gent en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten. Daarom is de baseline van de blog ook "Hungry for Life". Ik wil iedereen heel veel honger bezorgen. “Honger” om gezond te eten, “honger” om te sporten, “honger” om alles uit het leven te halen. Maar ook “honger” om de beste versie van jezelf te worden. Ik hoop dat ik jou kan inspireren om van gezond eten een feestje te maken. Volg me op Instagram, Facebook en Pinterest, of lees hier meer over mij.

 1. Tom Goethals schreef:

  Bij de bereiding van de dahl met geroosterde zoete aardappel staat er plots :”roer de spinazie door de zalm”, maar in de ingrediënten zit er geen zalm….

 2. dgriffon schreef:

  Laat voor de vegetarische versie overigens wel de ansjovisjes weg uit het recept ? Mocht je nog spinazie over hebben van maandag, dan kun je die mooi gebruiken in deze zoete aardappel plaattaart.

 3. Julie schreef:

  Hey Julie, jouw gerechtje ziet er superlekker uit maar wanneer ik het maak krijg ik soep… zijn de hoeveelheden van de vloeistoffen juist?
  Bedankt voor de info en de vele receptjes van de voorbije maanden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *