Gevulde puntpaprika met rijst

Wil je meer receptjes in je mailbox? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en krijg wekelijks een recept + voedingstips in je mailbox!

Julie is voedingscoach bij Nutrimedicine en eet zoveel mogelijk plantaardig en gezond. Ik creëer gezonde en plant-based recepten. Daarnaast help ik bedrijven en andere ondernemers met hun digitale marketing. Ik woon in de buurt van Gent en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten. Daarom is de baseline van de blog ook "Hungry for Life". Ik wil iedereen heel veel honger bezorgen. “Honger” om gezond te eten, “honger” om te sporten, “honger” om alles uit het leven te halen. Maar ook “honger” om de beste versie van jezelf te worden. Ik hoop dat ik jou kan inspireren om van gezond eten een feestje te maken. Volg me op Instagram, Facebook en Pinterest, of lees hier meer over mij.

  1. Hilde schreef:

    Dag Julie! Ik heb jouw blog toevallig ontdekt omdat ik op zoek was naar een recept voor homemade granola en ik ga hier zeker vaker langskomen! Jij hebt echt een superleuke blog! Je foto’s zijn heel mooi gestyled en je gerechtjes zien er stuk voor stuk heerlijk uit. Ik vind het tof dat je vaak alternatieven voorstelt voor een bepaald ingrediënt. Ook jouw blogposten over lopen en krachttraining heb ik met veel interesse gelezen. Ik probeer een paar keer per week te gaan lopen, maar soms is de motivatie ver zoek en het lezen op jouw blog over lopen stimuleert mij om seffens ook nog eens mijn loopschoenen aan te trekken (dat is nu van vorige week geleden, ai!)! Groetjes, Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *