Kokos havermoutkoekjes met banaan, walnoten en veenbessen

Wil je meer receptjes in je mailbox? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en krijg wekelijks een recept + voedingstips in je mailbox!

Julie is voedingscoach bij Nutrimedicine en eet zoveel mogelijk plantaardig en gezond. Ik creëer gezonde en plant-based recepten. Daarnaast help ik bedrijven en andere ondernemers met hun digitale marketing. Ik woon in de buurt van Gent en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten. Daarom is de baseline van de blog ook "Hungry for Life". Ik wil iedereen heel veel honger bezorgen. “Honger” om gezond te eten, “honger” om te sporten, “honger” om alles uit het leven te halen. Maar ook “honger” om de beste versie van jezelf te worden. Ik hoop dat ik jou kan inspireren om van gezond eten een feestje te maken. Volg me op Instagram, Facebook en Pinterest, of lees hier meer over mij.

  1. Karin schreef:

    Lekker! Heb er nu zin in. Maar misschien een beetje raar om nu aan het bakken te slaan terwijl ik eigenlijk echt, echt echt naar bed moet. Morgen misschien 🙂

  2. […] Ik droom nog steeds van de heerlijke poffertjes van Pofferdory op Barrio Cantina en de heerlijke koekjes van Hapjes Princess vormden een mooie (en gezonde) […]

  3. Karlijn Den Hollander schreef:

    Hoi. In bereiding omschrijving staat ook honing en vanille extract toevoegen maar die staan niet bij de ingrediënten en hoort er volgens mij ook niet bij..?!
    Verder erg lekker hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *