Sinds ik de blog terug heb opgenomen, komen hier en daar wel weer wat samenwerkingen aan. Ik ga alleen collabs aan waar ik helemaal achter sta en wat ik ook zelf zou kopen. Deze wortelcake is een samenwerking met Dr. Oetker. Ik droom er wel eens van om van de blog mijn beroep of inkomen te maken. Wat ik nu doe, vind ik ook wel super leuk! Ik ben gespecialiseerd in social media en online advertising en help bedrijven met hun contentplanning & online campagnes.
Op vlak van foodfotografie wil ik vooruitgang maken om meer totaal opdrachten te kunnen doen zoals receptontwikkeling, fotografie, influencer-marketing enzoverder. Contentcreatie in combinatie met social media voor foodbedrijven is helemaal wat ik zie zitten. Bedrijven advies geven over hun online marketing en helpen bij de opzet van online campagnes. De blog, content, food & online marketing combineren dus. Ik ben er alleen nog niet helemaal uit hoe ik het allemaal in één verhaal kan brengen. Ik werk al een paar jaar als social media consultant en online advertiser, maar wil echt groeien. Meer klanten, meer werk, meer omzet, … En vooral mezelf beter profileren als ondernemer. Daar begint het misschien wel allemaal mee 😉
Terug naar het eten, ik wijk weer helemaal af 🙂 Dit receptje is gemaakt met de bakmix van Dr.Oetker. Het recept kwam onlangs op hln.be. Hier op de blog staan een aantal gezonde baksels zoals deze gezonde variant voor wortelcake. De wortelcake dat ik nu heb gemaakt, is een traditioneel bakrecept met boter, bloem en suiker. Ik probeer echt gezond te genieten. Dat betekent voor mij dat ik alles eet & drink waar ik zin in heb. Ik heb gemerkt dat dit voor mij het beste werkt. Dieet of voedingsmiddelen uitsluiten maakt me ongelukkig. Koolhydraten bijvoorbeeld. Ik heb die ook echt nodig. Ik probeer er wel bewust van te blijven en er ook niet teveel van te eten want af en toe een koolhydraatarme dag is ook wel eens nodig!
1. Verwarm de oven voor op 180°C en bedek een ronde springvorm (24 of 26 cm) met bakpapier.
2. Meng de bloem, het bakpoeder, de kaneel, de nootmuskaat en het zout in een kom.
3. Mix – 5 minuten lang – de eieren met de bruine suiker én de kristalsuiker tot een lichte, luchtige massa en voeg vervolgens in een straal de zonnebloemolie toe.
4. Gebruik een spatel om de droge ingrediënten uit de kom (bloem, bakpoeder, …) onder het beslag te mengen.
5. Voeg ook de geraspte wortelen toe en meng. En doe hetzelfde met de gehakte walnoten.
6. Giet het beslag in de springvorm, zet het in het midden van de oven en bak ca. 40 à 45 min. Laat de carrot cake vervolgens volledig afkoelen op een rooster.
7. Meng met een garde of met een mixer met kloppers de mascarpone met de Bourbon Vanille Suiker.
Zin om zelf aan de slag te gaan? Ontdek meer haalbare, lekkere recepten voor warme, zoete momenten op www.oetker.be.
Julie is voedingscoach bij Nutrimedicine en eet zoveel mogelijk plantaardig en gezond. Ik creëer gezonde en plant-based recepten. Daarnaast help ik bedrijven en andere ondernemers met hun digitale marketing. Ik woon in de buurt van Gent en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten. Daarom is de baseline van de blog ook "Hungry for Life". Ik wil iedereen heel veel honger bezorgen. “Honger” om gezond te eten, “honger” om te sporten, “honger” om alles uit het leven te halen. Maar ook “honger” om de beste versie van jezelf te worden. Ik hoop dat ik jou kan inspireren om van gezond eten een feestje te maken. Volg me op Instagram, Facebook en Pinterest, of lees hier meer over mij.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.