Zuiderse skinny tabouleh van bloemkool en sardientjes

Wil je meer receptjes in je mailbox? Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en krijg wekelijks een recept + voedingstips in je mailbox!

Julie is voedingscoach bij Nutrimedicine en eet zoveel mogelijk plantaardig en gezond. Ik creëer gezonde en plant-based recepten. Daarnaast help ik bedrijven en andere ondernemers met hun digitale marketing. Ik woon in de buurt van Gent en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten. Daarom is de baseline van de blog ook "Hungry for Life". Ik wil iedereen heel veel honger bezorgen. “Honger” om gezond te eten, “honger” om te sporten, “honger” om alles uit het leven te halen. Maar ook “honger” om de beste versie van jezelf te worden. Ik hoop dat ik jou kan inspireren om van gezond eten een feestje te maken. Volg me op Instagram, Facebook en Pinterest, of lees hier meer over mij.

 1. brigit schreef:

  hey julie…eerst en vooral super hoor jouw blog!…door jou leerde ik ottolenghi kennen en sedert dien grote fan geworden!
  Jouw verhaaldeed me wat denken aan mezelf (maar intussen een 50-er geworden)
  Ik loop ,ik kook ,ik eet heel graag….en moedernatuur is me gunstig gezind…maatje 36-38 met wat rondingen en daar ben ik blij mee…..ik geef je een duwtje in de rug om die mooie rondingen terugtevinden:)….veel succes!
  groetjes
  brigit

 2. Wat een leuk idee! 😀 Dit wil ik zeker eens proberen, want het klinkt super lekker :3

 3. Inge schreef:

  Enig idee hoe lang je die bloemkool ‘couscous’ kunt bewaren?

 4. Cge schreef:

  Welke blender gebruik je hiervoor best ? Met de mijne lukt het niet …

  • Julie vwee schreef:

   Ik heb een thermomix, maar in een gewone blender lukt dat ook hoor. Dan moet je de bloemkool er gewoon in een paar keer in doen, want een volledige bloemkool zal je niet in 1x kunnen blenden.

   • Cge schreef:

    Zelfs in kleine beetjes lukt het niet ☹️

    • Julie vwee schreef:

     Dan ligt het echt aan je blender denk ik 🙂 Ik heb ook een gewone blender thuis en daarmee lukt het wel. Is nochtans een hele kleine met zo een draaimesje en ik kan het potje er ook afhalen en dan als mixer gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *